تیتر امروز

«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با آسیب‌شناس اجتماعی بررسی می‌کند:

«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت

عضو هیات علمی دانشگاه علامه‌طباطبایی معتقد است تا زمانی که چالش‌های درمانی، آموزشی و رفاهی را حل نکنند نمی‌توان انتظار افزایش جمعیت داشت.
سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...
دیدار آنچه در مشهد اتفاق افتاد را بررسی می‌کند

سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...

چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت، مشهد، ساعت حدود دو بعدازظهر؛ باران شروع می‌شود، سیل می‌آید، ۹ نفر جان خود را از دست می‌دهند، اما مدیران شهری می‌گویند: آبگرفتگی بود نه سیل!.
هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!
افاضات اضافه

هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!

عوام‌الملک در هفته‌ای که گذشت به «حماسه» بزرگ اخیر در کشور اشاره کرده و گفته بابت این اتفاقات ما فقط باید متشکر باشیم و حمایت کنیم.
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت تاکید کرد

ضرورت حفظ و صیانت از میراث مکتوب طب ایرانی و تاریخ پزشکی

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با بیان اینکه میراث مکتوب طب ایرانی و تاریخ پزشکی یک داشته و سرمایه ارزشمند ملی است، مصادره آن توسط دیگران را یک خطر و چالش بزرگ دانست و بر حفظ و صیانت از زحمات پیشینیان تاکید کرد.

کد خبر: ۱۳۳۹۶۸
۱۵:۰۶ - ۲۹ تير ۱۴۰۱

ضرورت حفظ و صیانت از میراث مکتوب طب ایرانی و تاریخ پزشکی

دیدارنیوز ـ سهیلا صفوی مقدم: دکتر نفیسه حسینی یکتا در اولین جلسه کارگروه میراث مکتوب افزود: این موضوعی است که در تمام لایه‌های تصمیم ساز و تصمیم گیر مطرح است. اگرچه اساتید بزرگوار طب ایرانی همچون مرحوم استاد محمد مهدی اصفهانی با تلاش‌ها و زحمات شبانه روزی خود تعداد قابل توجهی از این کتاب‌ها را در دسترس علاقمندان این حوزه قرار داد، اما با وجود گذشت ۱۴ سال از تاسیس دانشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی حوزه طب ایرانی بایستی این اقدامات موثر و کارآمد جهت تسهیل در دسترسی به این ذخایر غنی سرعت گیرد.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت اظهار داشت: نگاه مثبت وزیر محترم بهداشت و حمایت‌های ایشان از طب‌ایرانی سبب پیگیری مجدد این طرح شده است و ما در دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت به عنوان متولی این امر و به عنوان نماینده وزیر ان‌شاءالله با تشکیل کمیته تخصصی این پروژه ملی را با جدیت پیش می‌بریم.

در ادامه دکتر آرمان زرگران، مشاور امور بین الملل دفتر طب ایرانی و مکمل و دبیر کمیته میراث مکتوب طب ایرانی و تاریخ پزشکی به ارائه گزارشی در خصوص اقدامات انجام شده پرداخت و ضمن تاکید بر ضرورت حضور موثر نمایندگان نهاد‌ها و سازمان‌های مرتبط؛ تشکیل کارگروه، تعیین دبیر جلسات و تبیین استراتژی و راهبرد‌های پیشبرد اهداف و برنامه‌های کارگروه را امری مهم دانست.

بنابر اعلام وبدا، بر اساس این گزارش اولین جلسه کارگروه میراث مکتوب به میزبانی دفتر طب ایرانی و مکمل با حضور دکتر نفیسه حسینی یکتا، مدیرکل دفتر طب‌ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، مشاور و معاونین دفتر طب ایرانی و اعضای کارگروه تخصصی میراث مکتوب مشتمل بر نمایندگان وزارتخانه‌های مرتبط، مراکز نگهداری اسناد و میراث مکتوب و کتابخانه‌های معتبر، برگزار شد.

برچسب ها: وزارت بهداشت
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی