تیتر امروز

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.

برای «ملت» امید و ثروت تولید کنید

همه قدرت نظام جمهوری اسلامی در حمایت مردم از آن نهفته است و کم توجهی به رفع تحریم ظالمانه و عدم افزایش ثروت ملی و در نهایت ارتقای کیفیت زندگی، می‌تواند به ناامیدی مردم بینجامد، فلذا بایستی صاحب‌منصبان اذهان خود را متحول نمایند و آفتاب عدالت و عقلانیت در این سرزمین بیش از پیش بتابد.

کد خبر: ۱۳۳۶۹۴
۱۷:۵۸ - ۲۵ تير ۱۴۰۱

برای ملت امید و ثروت تولید کنید

دیدارنیوز: تولید ثروت و تعاملات بین‌المللی دوبال پرواز و اوج‌گیری کشور است، متأسفانه فرصت‌های بسیاری از دست رفته است، اما با بهادادن به منافع ملی و عقلانیت و دوراندیشی بیشتر خواهیم توانست از همین فرصت‌های اندک بهره‌های فراوانی را با تعامل با دنیا و جلوگیری از بار شدن هزینه‌های نامناسب بر دوش ملت جلوگیری کنیم.

همه قدرت نظام جمهوری اسلامی در حمایت مردم از آن نهفته است و کم توجهی به رفع تحریم ظالمانه و عدم افزایش ثروت ملی و در نهایت ارتقای کیفیت زندگی، می‌تواند به ناامیدی مردم بینجامد، فلذا بایستی صاحب‌منصبان اذهان خود را متحول نمایند و آفتاب عدالت و عقلانیت در این سرزمین بیش از پیش بتابد و صورت دیگری از تغییر بنیادی در اندیشه‌ها و بینش‌های مسئولان در مواجهه با جهانیان و همسایگان رخ نماید، چرا که در فرهنگ اسلامی به ما آموخته‌اند اساسی‌ترین و مبرم‌ترین نیاز هر قوم و ملت سه چیز است: امنیت، عدالت و فراوانی.

چکیده ضرورت‌های امروز ما در چهار اصل: اعتماد متقابل باداخل و خارج، امنیت عمومی و همه جانبه، امید به زندگی و آینده‌داری و معاش مادی متوازن همگان خلاصه می‌شود. بایستی سرمایه اجتماعی نظام تقویت گردد. همه ایرانیان از اینکه درآمد سرانه مردم کاهش یافته و تورم و گرانی افزایش یافته است، ناراحت هستند و نمی‌توان بیش از این شاهد ناراحتی مردم بود، راه نجات کشور را عبور از این وضعیت با مشارکت موثر مردم و نیز تعاملات بین‌المللی در ریسک و توانمندی و شجاعت مسئولین باید جست‌وجو کرد.

با توجه به مشترکات فرهنگی و جغرافیایی بین جمهوری اسلامی ایران و کشور‌های پیرامون، لازم است بهره‌برداری از منابع مشترک نظیر منابع آب، نفت، گاز و ذخایر دریایی بین ایران و کشور‌های همجوار در اولویت قرار گیرد. دستگاه سیاست خارجی کشور، با اتخاذ دیپلماسی فعال، دوجانبه، چندجانبه و بین‌المللی و ارتباط مستمر و نزدیک با کشور‌های جهان، از دگردیسی‌های سریع و بی‌امان تغییرات اجتماعی و سیاسی اخیر در جهان، نهایت بهره‌برداری را به‌عمل آورد.

کمال‌الدین پیرموذن - نماینده سابق مجلس

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور