تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

سربازان اوکراینی برای آموزش وارد انگلیس شدند

سربازان اوکراینی برای دریافت آموزش‌های لازم جهت مقابله با نیرو‌های روس وارد انگلیس شدند.

کد خبر: ۱۳۳۲۹۰
۱۶:۲۰ - ۱۸ تير ۱۴۰۱

سربازان اوکراینی برای آموزش وارد انگلیس شدند

دیدارنیوز ـ به نقل از خبرگزاری رویترز، نخستین گروه از سربازان اوکراینی در برنامه نظامی تحت نظارت انگلیس با بن والاس، وزیر دفاع این کشور روز پنجشنبه دیدار کردند؛ این برنامه آموزشی یک هفته به طول می‌انجامد. در این برنامه قرار است ۱۰ هزار سرباز اوکراینی در ماه‌های آتی آموزش ببینند.

والاس همچنین گفت: این برنامه آموزشی جدید فاز بعدی در حمایت انگلیس از نیرو‌های مسلح اوکراین در مواجهه آن‌ها با نیرو‌های روسی است.

وزیر دفاع انگلیس همچنین افزود: با استفاده از تخصص در سطح جهانی ارتش انگلیس، ما به اوکراین کمک خواهیم کرد تا نیرو‌های خود را بازسازی کند و مقاومت خود را افزایش دهد، چرا که آن‌ها از حاکمیت کشور و حق خود برای انتخاب آینده‌شان دفاع می‌کنند.

حدود ۱۰۵۰ پرسنل خدماتی انگلیس برای اجرای این برنامه مستقر شده‌اند که در سایت‌های وزارت دفاع در سراسر شمال غرب، جنوب غرب و جنوب شرق این کشور برگزار می‌شود.

این برنامه آموزشی به سربازان داوطلب با تجربه نظامی اندک یا بدون تجربه، مهارت‌هایی را می‌دهد تا در نبرد‌های خط مقدم موثر واقع شوند. این دوره بر اساس آموزش اولیه سربازان انگلیسی، حمل سلاح، کمک‌های اولیه در میدان نبرد، تاکتیک‌های گشت‌زنی و قانون درگیری‌های مسلحانه را پوشش می‌دهد.

همچنین انگلیس تجهیزات و لباس مورد نیاز را برای کمک به سربازان اوکراینی در آموزش و استقرار در اوکراین هدیه داده است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: اوکراین
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر