تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...

شمخانی: ایران با هدف دستیابی به توافق، مذاکرات وین را آغاز کرد

علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه تحریم‌های ظالمانه علیه ایران باید به‌گونه‌ای برداشته شود که همه کشور‌ها بتوانند با حفظ منافع بلندمدت به‌راحتی در ایران سرمایه‌گذاری کنند، گفت: ایران با هدف دستیابی به توافق، دور جدید مذاکرات در وین را آغاز کرد و با اراده جدی تا احقاق حقوق قانونی خود، چون گذشته به دیپلماسی پایبند خواهد بود.

کد خبر: ۱۳۳۲۰۸
۲۰:۴۰ - ۱۵ تير ۱۴۰۱

شمخانی: ایران با هدف دستیابی به توافق، مذاکرات وین را آغاز کرد

دیدارنیوز: شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر که به تهران سفر کرده است بعدازظهر چهارشنبه (۱۵ تیر) با دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و پیرامون مسائل دوجانبه و منطقه‌ای، آخرین تحولات سیاسی و امنیتی و همچنین بررسی برخی پرونده‌های خاص گفتگو کرد.

علی شمخانی در این دیدار با تبیین سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران و نقش محوری همسایگان در روابط خارجی کشورمان تصریح کرد: سیاست دائمی ایران در قبال همسایگان توسعه روابط همه‌جانبه و راهبردی، توأم با حسن همجواری است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی از تروریسم و صهیونیسم به عنوان دو عنصر اصلی ایجاد ناامنی در منطقه یاد کرد و افزود: هر ائتلافی با رژیم صهیونیستی، ولو غیرامنیتی و غیرنظامی، ثبات و امنیت منطقه را تهدید خواهد کرد.

شمخانی با بیان اینکه "رفتار ایران در منطقه نشان داده که جمهوری اسلامی همواره به امنیت جمعی و حفظ تمامیت ارضی کشور‌ها به عنوان یک راهبرد دائمی اهتمام داشته است"، خاطرنشان کرد: محکومیت اشغال کویت توسط صدام و حمایت از قطر در مقابله با زیاده‌خواهی و زورگویی برخی کشور‌های منطقه از مصادیق بارز چنین راهبردی است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی، رویکرد ایران در مذاکرات هسته‌ای را دستیابی به توافقی قوی، پایدار و قابل اتکا توصیف کرد و افزود: تحریم‌های ظالمانه علیه ایران باید به‌گونه‌ای برداشته شود که همه کشور‌ها بتوانند با حفظ منافع بلندمدت به‌راحتی در ایران سرمایه‌گذاری کنند.

وی تاکید کرد: ایران با هدف دستیابی به توافق، دور جدید مذاکرات در وین را آغاز کرد و با اراده جدی تا احقاق حقوق قانونی خود، چون گذشته به دیپلماسی پایبند خواهد بود.

شمخانی در پایان با اشاره به میزبانی جام جهانی ۲۰۲۲ توسط قطر، برای این کشور در برگزاری باشکوه این مسابقات آرزوی موفقیت کرد و بار دیگر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری همه‌جانبه در این زمینه را اعلام کرد.

در این دیدار شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر نیز با اظهار خرسندی از سفر به ایران بر ضرورت تداوم گفتگو‌های منطقه‌ای برای از میان برداشتن برخی موانع تصنعی و ایجاد شتاب در روابط دو و چندجانبه میان کشور‌ها تاکید کرد.

وی با اشاره به حمایت قاطع قطر از مذاکرات رفع تحریم‌ها افزود: همه طرف‌ها باید هرچه سریع‌تر با پذیرش تعهدات پذیرفته‌شده در برجام، به توافق برگردند.

وزیر امور خارجه قطر اصلی‌ترین نیاز منطقه را وجود ثبات پایدار و همکاری‌های همه‌جانبه برای رفاه و آسایش ملت‌ها عنوان کرد و گفت: شکل‌گیری توافق در مذاکرات هسته‌ای به طور قطع به نفع افزایش ثبات در منطقه خواهد بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر