تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان؛

توسعه بیمه اجتماعی در روستاها نیازمند کار فرهنگی است

کد خبر: ۱۳۳۰۴۶
۱۹:۲۴ - ۱۳ تير ۱۴۰۱

توسعه بیمه اجتماعی در روستاها نیازمند کار فرهنگی است

 

 دیدارنیوز: به نقل از روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر استان خوزستان ، یکشنبه دوازدهم تیر ماه ۱۴۰۱ نشستی با حضور حسین سلاسل مدیر صندوق استان، وحید کیانی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان و رحمان هزاریان مدیرکل امور مالی استانداری خوزستان، با موضوع تبیین اهداف قرارگاه کرامت و توسعه بیمه اجتماعی، در محل دفتر مدیریت صندوق بیمه اجتماعی استان برگزار شد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان در این نشست گفت: ما بصورت هفتگی در روستاهای استان برنامه های فرهنگی از جمله؛ تماشاخانه و کتابخانه سیار را با حضور خانواده های کودکان و نوجوانان برگزار می کنیم.

وحید کیانی افزود: توسعه بیمه اجتماعی در روستاها نیازمند کار فرهنگی و آگاهی بخشی است و با توجه به ارتباط مستقیم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با روستاییان ، آمادگی داریم تا ضمن انعقاد تفاهم نامه همکاری با صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر استان ، در راستای مسئولیت اجتماعی نسبت به معرفی خدمات صندوق و آگاهی بخشی به جامعه هدف، فرهنگ بیمه‌ ای را در روستاها ترویج و توسعه دهیم.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر استان نیز با اشاره به طرح تحول یک میلیون نفر بیمه شده جدید و اهداف قرارگاه کرامت گفت: هدف صندوق، افزایش کرامت و منزلت اجتماعی روستاییان و عشایر ، کاهش آسیب های اجتماعی و برقراری عدالت اجتماعی است که در همین راستا دولت بر اساس اصل ۲۹ قانون اساسی جمهوری اسلامی، زمینه بیمه شدن اقشار محروم را فراهم کرده و با ایفای نقش کارفرمای روستاییان، دو سوم حق بیمه آنها را پرداخت می کند تا بتوانند از مزایای مستمری بازنشستگی، مستمری ازکارافتادگی و مستمری فوت برخوردار شوند.

حسین سلاسل افزود: با توجه به ابِلاغ سهمیه تکلیفی ۲۵ هزار بیمه شده جدید استان در سال جاری، نیازمند همکاری دستگاه های اجرایی هستیم تا بتوانیم با ارائه خدمات، ضمن تحقق اهداف صندوق، ضریب پوشش بیمه اجتماعی در استان را افزایش دهیم و اعتبارات دولت در زمینه بیمه اجتماعی را جذب کنیم.

برچسب ها: بیمه کشاورزان
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر