تیتر امروز

سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند
در مناظره با موضوع بررسی تطبیقی پیش نویس قانون اساسی با قانون مصوب مطرح شد (قسمت دوم)

سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند

قسمت اول مناظره سیدعباس نبوی و عباس معینی در موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" در هفته قبل منتشر شد و قسمت دوم مناظره را می‌توانید ببینید و بخوانید.
ترامپ در حاشيه خلیج‌فارس/ ارزیابی مثبت از دور چهارم مذاکرات/ فرق برجام اوباما با برجام ترامپ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ در حاشيه خلیج‌فارس/ ارزیابی مثبت از دور چهارم مذاکرات/ فرق برجام اوباما با برجام ترامپ

این نود و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست
تحلیل اظهارنظرها درباره ارسال پیامک های حجاب با یک حقوقدان و استاد دانشگاه:

محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست

ارسال پیامک های حجاب برای مردم در برخی از استان‌ها بهانه ای شد تا در نخستین برنامه از سلسله برنامه "تیتر" به سراغ محمدامیر قدوسی، حقوقدان و استاد دانشگاه برویم و آنچه تا به امروز اتفاق...
مذاکرات شکست نخورده و ادامه دارد

آبشناس: بهترین گزینه برای غرب «توافق با ایران» است

عماد آبشناس، کارشناس مسائل بین‌الملل می‌گوید مذاکرات احیای برجام شکست نخورده و ادامه دارد. او معتقد است که بهترین گزینه برای غرب «توافق با ایران» است.

کد خبر: ۱۳۲۹۲۵
۰۹:۵۱ - ۱۲ تير ۱۴۰۱

آبشناس: بهترین گزینه برای غرب «توافق با ایران» است

دیدارنیوز: یک کارشناس مسائل بین‌الملل تاکید کرد: با توجه به شرایط موجود در عرصه بین‌الملل بهترین گزینه برای غربی‌ها توافق با ایران است.

عماد آبشناس در تحلیلی نسبت به روند مذاکرت هسته‌ای و آن چه درباره نتایج نشست دوحه مطرح شد، گفت: مذاکرات شکست نخورده، تاکید می‌کنم مذاکرات ادامه دارد البته نه آن مذاکراتی که در دوحه بود بلکه از طریق کانال‌های دیپلماتیک پیگیری می‌شود.

وی افزود: نباید توقع داشته باشیم در یک جلسه مسائل بررسی و تمام شود، امروز با چالش‌های عدیده‌ای مواجه هستیم، بایدن در داخل آمریکا با ضعف درونی مواجه است و در بسیاری از موارد تعلل می‌کنند. آمریکایی‌ها تلاش دارند با جنگ رسانه‌ای فضاسازی کنند و از این طریق به ایران فشار آورند و از این کانال می‌خواهند ضربه وارد کنند بنابراین شاهد هستیم که همه رسانه‌های دشمن ملت ایران الان بسیج شدند که جنگ روانی علیه ایران راه بیاندازند.

این کارشناس مسائل بین الملل تصریح کرد: واقعیت امر این است مذاکرات پشت پرده در حال انجام است آمریکایی‌ها مجبور هستند کوتاه بیایند. در حال حاضر در روند این مذاکرت روز به روز برگ‌های ایران قوی‌تر می‌شود، آمریکایی‌ها تلاش دارند امتیاز کمتری بدهند.

وی خاطرنشان کرد: امروز شرایط برای ایران به گونه‌ای است که باید دنبال امتیاز حداکثری برود و تا جایی که امکان دارد تیم ایرانی تحریم‌های بیشتری را بردارد ممکن است این شرایط در آینده دوباره پیش نیاید.

آبشناس ادامه داد: امروز قیمت نفت در جهان به صورت سرسام آوری بالا رفته شرایط همه رهبر‌های اروپایی و رئیس جمهور آمریکا بسیار فاجعه بار است، همه با مشکلات عدیده‌ای در درون کشورشان مواجه هستند. نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد ادامه این روند می‌تواند موجب شورش و چه بسا سرنگونی در این کشور‌ها شود.

این کارشناس مسائل سیاسی تاکید کرد: تنها راهی که این‌ها برای برون رفت دارند این است که با ایران به توافق برسند چرا؟ به دلیل این که مطالعات مراکز مطالعاتی نشان می‌دهد کشور‌های عرب حوزه خلیج فارس نمی‌توانند بیش از این چیزی که الان صادر می‌کنند صادرات داشته باشند. گاز خلیج فارس اگر بخواهد به آمریکا یا اروپا برسد به سه برابر قیمت گاز روسیه است، اما در مقابل ایران لوله گاز مستقیم از خلیج فارس تا اروپا دارد که از طریق ترکیه می‌تواند نیاز اروپا را تامین کند ضمن اینکه ظرفیت افزایش سریع تولید را هم دارد و می‌تواند بازار نفت را متعادل کند.

وی با تاکید بر این که امضای توافق با ایران بازار‌ها را متعادل می‌کند، گفت: تا یک ماه دیگر شروع ثبت سفارش نفت برای زمستان را داریم تا آن موقع اگر به توافق نرسند پیش بینی می‌شود قیمت صعودی بالا می‌رود. بایدن در سفر به منطقه دنبال این است کشور‌ها افزایش تولید نفت داشته باشند در حالی که امکان پدیر نیست. از سوی دیگر اسرائیل دنبال راه اندازی جنگ در منطقه خاورمیانه است، اما نه کشور‌های منطقه، نه اروپا و نه کل جهان حتی آمریکا نیز با این مساله موافق نیستند.

آبشناس اظهار داشت: به هیچ وجه شرایط جنگ در منطقه منطقی نیست اگر جنگی رخ دهد شاهد فروپاشی خیلی از کشور‌ها خواهیم بود و عملا اقتصاد این کشور‌ها فروپاشیده می‌شود. در چنین شرایطی که نه می‌توانند جنگی به پا کنند از طرفی ایران هم به مرحله‌ای رسیده که از گذر هسته‌ای عبور کرده اگر احیانا بخواهند ایران را تهدید کنند ممکن است سیاست‌های اصلی ایران تغییر کند. خودشان واقف هستند الان بهترین گزینه این است که با ایران توافق کنند.

این کارشناس مسائل بین الملل ادامه داد: ایران می‌خواهد تحریم‌ها رفع شود و آن‌ها تضمین دهند که تحریم‌ها به بهانه‌ای برنگردد این مساله چیزی است که کل جامعه بین الملل درباره آن متفق القول هستند. در نشست دوحه آمریکایی‌ها صحبت از برداشتن تحریم‌های نفتی کردند، ولی حاضر نیستند تضمینی به ایران دهند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت