تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

گروه ۷ با تعیین سقف قیمت بر نفت روسیه به صورت کلی موافقت کرد

تارنمای نشریه پولیتیکو دقایقی پیش به نقل از دو مقام آگاه نوشت که سران ۷ غول صنعتی امروز به صورت کلی توافق کردند تا به دنبال راهی برای اعمال سقف قیمت بر نفت روسیه باشند.

کد خبر: ۱۳۲۷۰۰
۱۴:۳۷ - ۰۷ تير ۱۴۰۱

گروه ۷ با تعیین سقف قیمت بر نفت روسیه به صورت کلی موافقت کرد

دیدارنیوز ـ پولیتیکو نوشت که پیشنهاد فرانسه برای اعمال سقف قیمت بر نفت صادراتی سایر کشور‌های تولیدکننده با مخالفت دیگر اعضای گروه ۷ مواجه شد. اکنون کشور‌های عضو باید به دنبال گزینه‌های فنی برای نحوه اجرای این تصمیم باشند.

آمریکا در روز‌های اخیر پیشنهاد کرده بود تا برای افزایش تاثیر تحریم‌های ضد روسیه، تحریم علیه بیمه حمل و نقل محموله‌های نفتی روسیه برداشته شود به شرط آنکه مشتریان نفت روسیه سقف قیمت تعیین شده از سوی گروه ۷ را رعایت کنند.

پیشتر آلمان و آمریکا با پیشنهاد دیروز (۶ تیر) فرانسه برای تعمیم این سقف قیمت به تمامی تولیدکنندگان نفت مخالفت کرده بودند. به گفته دو منبع آگاه، با عقب نشینی فرانسه، دستیابی به توافق امروز میسر شد.

روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز دیروز با اشاره به تصمیم سران گروه ۷ برای رسیدن به توافقی برای تعیین سقف قیمت برای صادرات نفت روسیه نوشته بود: این گروه به دنبال آسیب و فشار بر روسیه با هدف مهار کردن توانایی این کشور برای تامین مالی هزینه جنگ است.

فایننشال تایمز نوشت: گروه ۷ قصد دارد با این تصمیم طیف وسیعی از کشور‌ها فراتر از اعضای این گروه، سقفی بر قیمت پرداخت شده برای نفت روسیه اعمال کنند تا سود افزایش قیمت نفت خام را برای ماشین جنگی کرملین محدود کرده و تاثیر افزایش قیمت انرژی بر اقتصاد‌های غربی کاهش یابد.

چنین توافقی به حمایت همه ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا نیاز دارد و سران کشور‌ها باید مسائل دشواری را در مورد نحوه عملکرد و تناسب آن با تحریم‌های آمریکا، انگلیس، اروپا و ژاپن حل کنند.

اتحادیه اروپا در ماه مه با ممنوعیت تدریجی محموله‌های نفت روسیه از طریق دریا موافقت کرد، در حالی که اجازه برداشت موقت نفت خام از طریق خط لوله را داد. انتظار می‌رود این اقدام‌ها تا پایان سال جاری صادرات نفت روسیه به اتحادیه اروپا را ۹۰ درصد کاهش دهد.

منبع: ایرنا
برچسب ها: قیمت نفت گروه 7
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر