تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...

ادعای مدودف؛ تجاوز ناتو به «کریمه»، یعنی جنگ‌جهانی سوم!

«دیمیتری مدودف» نایب رئیس شورای امنیت روسیه در یک مصاحبه مدعی شد که هر گونه تلاش برای دست اندازی به شبه جزیره کریمه به عنوان اعلام جنگ علیه روسیه تلقی می‌شود. او گفت: اگر این اقدام را یکی از کشور‌های عضو ناتو انجام دهد، این مسئله به معنای درگیری با کل اتحاد آتلانتیک شمالی است که در واقع جنگ جهانی سوم خواهد بود.

کد خبر: ۱۳۲۶۶۴
۰۹:۵۵ - ۰۷ تير ۱۴۰۱

ادعای مدودف؛ تجاوز ناتو به «کریمه»، یعنی جنگ‌جهانی سوم!

دیدارنیوز: نایب رئیس شورای امنیت روسیه در مصاحبه‌ای ضمن اشاره به خطر بیشتر عضویت اوکراین در ناتو نسبت به عضویت فنلاند و سوئد در این ائتلاف نظامی، نسبت به سوءنظر به شبه جزیره کریمه اکیدا هشدار داد.

به نقل از ریانووستی، «دیمیتری مدودف» نایب رئیس شورای امنیت روسیه در یک مصاحبه اعلام کرد که هر گونه تلاش برای دست اندازی به شبه جزیره کریمه به عنوان اعلام جنگ علیه روسیه تلقی می‌شود و اگر این اقدام را یکی از کشور‌های عضو ناتو انجام دهد، این مسئله به معنای درگیری با کل اتحاد آتلانتیک شمالی است که در واقع جنگ جهانی سوم خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه خطر عضویت اوکراین در ناتو برای روسیه بسیار خطرناک‌تر از عضویت فنلاند و سوئد در این ائتلاف است، گفت: اوکراینی که عضو ناتو باشد برای کشور ما بسیار خطرناک‌تر محسوب می‌شود و این به خاطر مسئله‌ای است که رئیس جمهور پوتین بار‌ها اعلام کرده است مبنی بر وجود اختلافات ارضی حل نشده و همچنین درک متفاوت از وضعیت مناطق. برای ما کریمه بخشی از روسیه است و برای همیشه خواهد ماند.

مدودف در ادامه سخنان خود و با اشاره به مسئله درخواست عضویت سوئد و فنلاند در ناتو گفت: همانطور که تجربه دهه‌های متعدد نشان می‌دهد، افزایش تنش‌ها در روابط با روسیه مسئله‌ای بی معنی و پرهزینه است.

نایب رئیس شورای امنیت روسیه ادامه داد: پیوستن فنلاند و سوئد به ناتو برای ما تهدیدی جدید به حساب نمی‌آید. این کشور‌ها روابطی با روسیه داشتند که می‌توان گفت بسیار محترمانه و متقابلاً دوستانه بود. اختلافات ارضی و حتی دلایلی برای این مسئله پیش بینی شده است. چنانچه با پیوستن به ناتو احساسی بهتر و آرامشی بیشتر دارند، موفق باشند.

وی همچنین درباره تلاش‌ها برای ممنوع کردن فرهنگ روسی در اوکراین نیز گفت: فرهنگ روسی از اوکراینی‌ها، اروپایی‌ها و فرهنگ جهانی جدایی ناپذیر و ممنوع کردن آن مسئله‌ای بی فایده است.

مدودف همچنین درباره علت عملیات نظامی این کشور در اوکراین گفت که مسکو در واقع با کمک کردن به مردم جمهوری خلق «دونتسک» و «لوهانسک» (در منطقه «دونباس» در شرق اوکراین) با مردم اوکراین نمی‌جنگد، بلکه با نازی‌های منفور، گروه‌های افراطی، دزدان بی آبرو و مزدوران خارجی می‌جنگد.

وی افزود: آزادی بهتر از فقدان آزادی است. به همین دلیل است که اکنون یک عملیات نظامی ویژه برای محافظت از دونباس، غیرنظامی کردن و نازی زدایی کردن اوکراین انجام می‌شود.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر