تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

بلینکن: استراتژی «پوتین» در جنگ شکست خورد

چهار ماه پس از آغاز جنگ ویرانگر روسیه علیه اوکراین که همچنان با بمباران شهر کی‌یف همراه است، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به اهداف جنگی خود نرسیده و استراتژی او شکست خورده است.

کد خبر: ۱۳۲۵۸۲
۱۰:۲۰ - ۰۶ تير ۱۴۰۱

بلینکن: استراتژی «پوتین» در جنگ شکست خورد

دیدارنیوز: وزیر خارجه آمریکا گفت علی‌رغم اینکه روسیه کنترل برخی مناطق در اوکراین را به دست آورده، اما حمله این کشور با شکست مواجه شده و همچنان به شکست خود ادامه خواهد داد.

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا طی مصاحبه‌ای با تلویزیون سی‌ان‌ان عنوان داشت: «بیایید مفهوم تاکتیک با استراتژیک را اشتباه نگیریم. هنگامی که صحبت از اهداف استراتژیک ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه می‌شود، او از پیش در این زمینه شکست خورده است.»

وی افزود: «استراتژی پوتین این بود که به حاکمیت و استقلال اوکراین خاتمه دهد و آن را از نقشه پاک کند. این استراتژی شکست خورده است.»

وزیر خارجه آمریکا نسبت به یک واقعیتی اذعان کرد: «یک نبرد تاکتیکی و وحشیانه در شرق اوکراین در جریان است و همزمان با پیشروی نیرو‌های روسی، نیرو‌های اوکراینی در حال عقب‌نشینی هستند. اما مورد بسیار مهم این است که استراتژی پوتین که سعی داشته آن را محقق کند، موفقیت آمیز نخواهد بود.»

وی همچنین خاطرنشان کرد که رئیس‌جمهوری روسیه در تلاشش برای "ایجاد تفرقه در ناتو" شکست خورده است.

جیک تپر، مجری شبکه سی‌ان‌ان نظر آنتونی بلینکن را درخصوص حملات شبانه روسیه در کی‌یف پرسید؛ وزیر خارجه آمریکا پاسخ داد: «از زمانی که پوتین در نبرد کی‌یف شکست خورد و بدین ترتیب مجبور شد تمرکز خود را فقط به سمت شرق و جنوب اوکراین معطوف کند، مشاهده کرده‌ایم که آن‌ها برای ایجاد رعب و وحشت در مردم گا‌ها موشک‌هایی را از راه دور پرتاب می‌کنند. گزارش‌هایی درخصوص هدف قرار دادن آپارتمان و یک مهدکودک منتشر شده است؛ و آن‌ها هیچ هدفی جز ترور کردن مردم اوکراینی ندارند.»

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر