تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

اقدام جدید «گروه ۷» علیه روسیه؛ واردات طلا ممنوع!

جو بایدن، رییس‌جمهور آمریکا و سران گروه ۷ در مورد ممنوعیت واردات جدید طلا از روسیه به توافق رسیده‌اند. این جدیدترین تحریم روسیه به‌خاطر حمله به اوکراین است.

کد خبر: ۱۳۲۴۹۱
۰۹:۴۹ - ۰۵ تير ۱۴۰۱

اقدام جدید «گروه ۷» علیه روسیه؛ واردات طلا ممنوع!

دیدارنیوز: سران گروه ۷ تصمیم خود در مورد ممنوعیت واردات طلای روسیه را در اجلاس این گروه در آلمان اعلام خواهند کرد.

به نقل از بلومبرگ، جو بایدن رییس‌جمهور آمریکا و سران گروه ۷ در مورد ممنوعیت واردات جدید طلا از روسیه به توافق رسیده‌اند. این جدیدترین تحریم روسیه به‌خاطر حمله به اوکراین است.

سران گروه ۷ این تصمیم را در اجلاس این گروه در آلمان که در روز یکشنبه برگزار می‌شود اعلام خواهند کرد. این ممنوعیت در مرحله اول بر طلایی که از روسیه به کشور‌های عضو گروه ۷ صادر می‌شود اعمال خواهد شد. وزارت خزانه‌داری آمریکا این ممنوعیت را در روز سه‌شنبه اعلام کرده و مانع واردات طلای روسیه توسط آمریکا می‌شود.

در شرایطی که تحریم‌های غربی برای مجازات روسیه به‌خاطر حمله به اوکراین تا حد زیادی بازار‌های اروپا و آمریکا را به‌روی طلای این کشور به‌عنوان دومین استخراج‌کننده بزرگ طلا در دنیا بسته‌است، این تصمیم گروه ۷ جدایی بیشتری بین روسیه و دو مرکز برتر تجارت دنیا یعنی لندن و نیویورک می‌اندازد.

انجمن بازار شمش لندن که استاندارد‌های این بازار را تعیین می‌کند، پالایشگاه‌های روسیه را از لیست معتبر خود کنار گذاشته‌است. تجارت طلای بین روسیه و لندن از آغاز حمله به اوکراین تقریباً به صفر رسیده‌است.

لندن یکی از مهم‌ترین مقاصد فلزات گران‌بهای روسیه بوده‌است. ۱۵ میلیارد دلار طلای روسیه که در سال گذشته میلادی وارد لندن شد، ۲۸ درصد از کل واردات طلای انگلیس را تشکیل می‌داد.

رئیس‌جمهور آمریکا هم در پانزدهم آوریل دستوری را امضا کرد مبنی‌بر ممنوعیت آمریکایی‌ها برای مداخله در نقل‌وانتقالات مربوط به طلا با مشارکت بانک مرکزی، صندوق ثروت ملی یا وزارت دارایی روسیه.

دراین‌بین، صنعت طلای روسیه به‌دنبال گزینه‌های جدید فروش مانند صادرات بیشتر به چین و خاورمیانه است که عضو گروه ۷ نیستند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها