تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.

قربان‌زاده: مبلغ قرارداد سرمربیان استقلال و پرسپولیس به هم نزدیک است!

در حالی که اعلام رقم قرارداد ۴۰ میلیاردی یحیی گل محمدی در پرسپولیس موجی از انتقاد‌ها را در پی داشته، حالا رئیس سازمان خصوصی سازی گفته که رقم سرمربیان دو تیم استقلال و پرسپولیس بهم نزدیک است.

کد خبر: ۱۳۲۱۴۸
۱۸:۰۹ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۱

قربان‌زاده: مبلغ قرارداد سرمربیان استقلال و پرسپولیس به هم نزدیک است!

دیدارنیوز: رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس باید مبلغ قرارداد کادر فنی و بازیکنان خود را به صورت شفاف اعلام کنند.

قربان‌زاده، رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: ۸۰۰ صفحه از شفاف سازی مسائل ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس منتشر شده است. هر باشگاهی موظف است رقم قرارداد کادر فنی و بازیکنانش را جداگانه و با اصل و آپشن قرارداد به صورت کامل درسایت کدال افشا کند. رقم سرمربیان ۲ باشگاه نزدیک به هم است، اما در این باره اعضای هیئت مدیره تصمیم می‌گیرند و من فقط به منابع حاصل از افزایش سرمایه ورود می‌کنم.

درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس هفته گذشته اعلام کرد که رقم قرارداد یحیی گل محمدی برای ۲ فصل یک مقدار کمتر از ۴۰ میلیارد تومان است، اما سایت باشگاه اعلام کرد که از اظهارات درویش سوء برداشت شده است.

نماد استقلال هفته آینده در بورس بازگشایی می‌شود
قربان‌زاده گفت: فکر می‌کنم نماد استقلال را هفته آینده در بورس خواهیم دید که مردم بتوانند سهام خرید و فروش کنند. همچنین رونمایی از نماد پرسپولیس به علت مستندات و رفت و برگشت بین حسابرس و مدیران مالی شرکت به تاخیر افتاده، اما باید در ۳ هفته آینده بازگشایی شود.

به گفته قربان‌زاده، تاخیر در بازگشایی نماد باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس به‌دلیل این بود که وضعیت بازار سرمایه مناسب نبود؛ این بازگشایی باید زمانی اتفاق می‌افتاد که سهام‌دار خُرد هم متضرر نشود.

کمیته مصارف برای نظارت بر سهام پرسپولیس و استقلال تشکیل شد
رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: مبلغ ۷۱۰ میلیارد تومان سود سهام باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس است که ۳۵۹ میلیارد سهم استقلال و حدود ۳۵۰ میلیارد تومان سهم پرسپولیس است. وزارت ورزش و وزارت اقتصاد با یکدیگر هماهنگ شدند و کمیته‌ای از مصارف تشکیل شده که من، مدیرعامل ۲ باشگاه و معاون وزیر ورزش اعضای این کمیته را تشکیل می‌دهیم که بر مصارف و افزایش منابع ارزش افزوده نظارت می‌کنیم.

سهام باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس مدتی پیش به فرابورس واگذار شد و پذیره نویسی این ۲ باشگاه در آخرین روز‌های زمستان سال گذشته به پایان رسید و مجموع سهام این ۲ باشگاه هم مشخص شود و قرار است به زودی نماد‌های این ۲ باشگاه در فرابورس بازگشایی شود.

سهام پرسپولیس و استقلال باید صرف سرمایه گذاری شود
قربان‌زاده گفت: کمیته مصارف شروطی را تعیین کرد که پول سهام ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس صرف سرمایه گذاری شود و نه بدهی‌های داخلی و خارجی. برهمین اساس ۶۵ درصد از ۳۵۰ میلیارد حاصل از پذیره‌نویسی این ۲ باشگاه باید صرف سرمایه‌گذاری، ۲۵ درصد صرف پرداخت بدهی و ۱۰ درصد صرف بازارگردانی شود.

سرمایه گذاری باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس باید در قالب ورزشی باشد و اولویت در سرمایه گذاری باید بهبود زیر ساخت‌ها باشد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی