تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی بیگدلی، کارشناس مسائل بین‌الملل مطرح کرد

ایران و آمریکا راهی جز توافق ندارند

علی بیگدلی، کارشناس مسائل بین‌الملل در خصوص طرح مساله خروج ایران از NPT و مذاکرات برجام گفت: در چنین وضعیت آشفته اقتصادی، ما دیگر گنجایش رویکرد قهری اینگونه را نداریم. به نظر می‎‌رسد هر دو طرف به نقطه‌ای رسیده اند که ناچار هستند بر سر حداقل‌ها توافق کنند.

کد خبر: ۱۳۲۰۹۰
۰۹:۳۹ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۱

ایران و آمریکا راهی جز توافق ندارند

دیدارنیوز: یک کارشناس مسائل بین‌الملل در خصوص طرح مساله خروج ایران از NPT گفت: پیشنهاد خروج از NPT که مطرح می‌شود، بسیار پیشنهاد عقب افتاده و خطرناکی است. یعنی در چنین وضعیت آشفته اقتصادی، ما دیگر گنجایش رویکرد قهری اینگونه را نداریم. به نظر می‎‌رسد هر دو طرف به نقطه‌ای رسیده اند که ناچار هستند بر سر حداقل‌ها توافق کنند.

علی بیگدلی، کارشناس مسائل بین‌الملل در خصوص مذاکرات برجامی عنوان کرد: شرایط عمومی مذاکرات دچار آشفتگی شده است. هر دو کشور (ایران و آمریکا) نیازمند برجام و رفع مشکل هستند و به صورت پنهانی دیپلماسی را در پیش گرفته‌اند تا آخرین روزنه‌های امید بسته نشود.

او با بیان اینکه از سوی دیگر تغییر و تحولاتی در منطقه در حال رخ دادن است که سطح فشار‌ها بر ایران افزایش پیدا کرده است، تصریح کرد: اسرائیل با میدان داری در شیخ نشین‌های خلیج‌فارس در آینده نزدیک پایگاه‌های خود را در نزدیکی ایران مستقر می‌‎کند. همچنین سفر آینده بایدن به منطقه و دیدار او از اورشلیم و ریاض شرایط منطقه را به زیان ما تغییر می‌دهد.

بیگدلی در مورد شکل‌گیری حلقه جدیدی در خاورمیانه که برای ایران خطرناک است، گفت: اخیراً اعلام شد که حلقه جدیدی در منطقه خاورمیانه در حال شکل‌گیری است که شامل ترکیه، عربستان، اسرائیل، اردن و مصر خواهد بود؛ بنابراین شاهد بوجود آمدن یک اجماع علیه ایران در منطقه هستیم.

این کارشناس درباره تبعات فشار‌های منطقه‎ای بر مذاکرات برجامی توضیح داد: این اجماع علیه ایران در منطقه باعث می‌شود که ایران از انتظار اصلی خود که خروج نام سپاه پاسداران از لیست گروه‌های تروریستی است، مقداری عقب‌نشینی کند.

وی در ادامه با بیان اینکه مشکل ما با غرب فقط برجام نیست، تاکید کرد: برجام باب ورود به حل مشکلات دیگر ما با غرب است. ممکن است سال ۲۰۲۴ رییس‌جمهوری آتی آمریکا هم مانند دونالد ترامپ از توافق برجام خارج شود.

بیگدلی ادامه داد: با این وجود مشکل اساسی غرب با ما به دلیل حضور منطقه‌ای و مسائل موشکی ایران است. تا این دو موضوع حل نشود؛ رابطه ما با غرب سازنده نمی‎‌شود و به همین دلیل است که نام سپاه از لیست گروه‌های تروریستی خارج نشد. بایدن گفته بود اگر قرار است نام سپاه از این لیست خارج شود باید تعهد دهید که در کشور‌های همسایه حضور پیدا نکنید.

وی در ادامه توضیح داد: بر همین اساس بود که آقای روحانی از برجام ۲ و ۳ صحبت کرد. البته این دو موضوع ظاهراً پنهان است، ولی اصلی‌ترین مشکل ما با غرب همین دو مساله است که اشاره کردم. در واقع غرب می‌خواهد از دروازه برجام و آژانس وارد مسائل دیگر شود.

این کارشناس با تاکید بر اینکه مذاکرات برجامی به بن بست نرسیده، بیان کرد: هنوز روزنه‌های امیدی وجود دارد. به دلیل اینکه هر دو طرف نیازمند دستیابی به برجام هستند و اگر انعطاف بیشتری از خود نشان دهند، به توافق دست می‌یابند.

بیگدلی در پایان خاطرنشان کرد: من معتقدم که برجام به نقطه ناامید کننده‌ای نرسیده است و امیدواریم در روز‌های آینده گشایشی صورت گیرد. در حال حاضر ما و آمریکا مشغول یک دیپلماسی پنهانی از کانال اروپا، قطر و پاکستان هستیم.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر