تیتر امروز

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.

افشای راز مرگ عجیب مرد تهرانی در خانه‌اش

اعضای تیم جنایی پس از دریافت اطلاعات مهم تحقیقات گسترده خود را برای کشف علت مرگ مرد میانسال آغاز کردند و در ادامه متوجه شدند متوفی دچار یک حادثه در خانه شده، اما باتوجه به شدت خونریزی نتواسته با مراکز درمانی تماس بگیرد و بدین ترتیب به کام مرگ فرو رفته است.

کد خبر: ۱۳۱۷۲۳
۱۸:۳۵ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۱

افشای راز مرگ عجیب مرد تهرانی در خانه‌اش

دیدارنیوز: علت مرگ مرد میانسالی که به طرز مشکوکی در خانه‌اش فوت کرده بود پس از تحقیقات گسترده توسط بازپرس ویژه قتل فاش شد.

۲۲ خردادماه جاری، مأموران کلانتری ۱۳۷ نصر درحال تعقیب و گریز یک متهم بودند که به یک خانه ۳ طبقه در غرب تهران مراجعه کردند و در آنجا با جسد خون‌آلود یک مرد میانسال مواجه شدند که بلافاصله موضوع را به محمد وهابی؛ بازپرس ویژه قتل شعبه دوم دادسرای امور جرائم جنایی اطلاع دادند.

با اعلام این خبر، تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی با همراهی بازپرس ویژه قتل راهی محل حادثه شدند و تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند. اعضای تیم جنایی با جسد خون‌آلود مرد میانسالی مواجه شدند که از ناحیه آشیل پاشنه پا به شدت خون‌ریزی کرده بود و در دست راست وی مقداری چسب‌زخم استفاده نشده، قرار داشت.

تحقیقات کارآگاهان مشخص کرد، چند چسب زخم به محل جراحت پاشنه پا چسبانده شده است. همچنین یک چاقو خونی در حالی روی زمین افتاده بود که قسمتی از شیشه درب ورودی واحد با یک ضربه شکسته شده بود.

بررسی‌های بازپرس ویژه قتل نشان داد، همسایه‌های متوفی که برادر و مادر وی بودند صدای درگیری در ساختمان نشنیده‌اند. این درحالی بود یک کلید روی درب خانه و یک تلفن خونی که مشخص بود متوفی قصد استفاده از آن را داشته روی زمین قرار داشت.

از سوی دیگر تحقیقات متخصصان پزشکی قانونی نشان داد، پاشنه پا مرد میانسال با شیشه شکسته جراحت برداشته و مرد میانسال به قتل نرسیده است و روی شیشه‌های شکسته شده درب ورودی خانه آثار خون وجود دارد.

اعضای تیم جنایی پس از دریافت این اطلاعات مهم تحقیقات گسترده خود را برای کشف علت مرگ مرد میانسال آغاز کردند و در ادامه متوجه شدند متوفی دچار یک حادثه در خانه شده، اما باتوجه به شدت خونریزی نتواسته با مراکز درمانی تماس بگیرد و بدین ترتیب به کام مرگ فرو رفته است.

فرضیه تیم جنایی حکایت از آن داشت، متوفی پس از خروج از خانه کلید خود را پشت درب فراموش کرده و با لگد شیشه را شکسته که همین حادثه باعث خونریزی شدید وی از ناحیه پاشنه پا شده و به کام مرگ فرو رفته است.

با دستور محمد وهابی بازپرس ویژه قتل شعبه دوم دادسرای امور جرائم جنایی جسد متوفی به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات تکمیلی در خصوص این پرونده ادامه دارد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد