تیتر امروز

فوری: فعال‌شدن پدافند در تهران/ حمله اسرائیل به چند نقطه در اصفهان
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

فوری: فعال‌شدن پدافند در تهران/ حمله اسرائیل به چند نقطه در اصفهان

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
با تصمیم کمیته فنی فدراسیون فوتبال؛

فرزند خوزستان سرمربی تیم ملی جوانان ایران شد

کمیته فنی فدراسیون فوتبال صمد مرفاوی را به منظور هدایت تیم ملی فوتبال جوانان ایران انتخاب کرد.

کد خبر: ۱۳۱۴۵۱
۱۹:۴۶ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۱

فرزند خوزستان سرمربی تیم ملی جوانان ایران شد

 دیدارنیوز:به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال درباره این انتخاب که ماه‌ها به طول انجامید و سرانجام نامی انتخاب شد که نزدیک به شش سال است به عنوان نفر اول در تیمی حضور نداشته، اینطور نوشته است:« اعضای کمیته فنی پس از بررسی شرایط، سوابق و برنامه های 10 گزینه مورد نظر به منظور هدایت تیم ملی جوانان صمد مرفاوی مربی باسابقه فوتبال ایران و سرمربی اسبق باشگاههای استقلال، پیکان و صبای قم را به عنوان سرمربی تیم ملی جوانان انتخاب کردند.» 

اما در مورد این انتخاب اعضای کمیته فنی فدراسیون فوتبال نکته جالبی نیز نهفته است و آن هم اینکه باید انتخاب مرفاوی به تصویب اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال نیز برسد.


مجید نامجو مطلق، امیرحسین پیروانی و صمد مرفاوی سه گزینه نهایی کمیته فنی فدراسیون فوتبل بودند که سرانجام از میان آنها صمد مرفاوی مربی سابق استقلال این مسئولیت را عهده دار شد.

آخرین حضور مرفاوی به عنوان سرمربی به 6 سال قبل و تیم صبای قم بازمی‌گردد که این تیم به دسته اول فوتبال ایران سقوط کرد. پس از آن طی سال‌های اخیر مرفاوی به عنوان مدیر فنی در نساجی و دستیار در استقلال فعالیت داشته است


ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد