تیتر امروز

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!

دیپلمات پیشین کشورمان در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورک در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است که به دلیل مشخص نبودن دلیل، بهانه و هدف حمله ترامپ به ایران، امکان اقدام نظامی آمریکا در شرایط فعلی،...
صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان صادق زیباکلام، تحلیلگر و استاد دانشگاه بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید می‌کند که نظام باید سال گذشته وقتی دید ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند، فکری...

کامرانی‌فر: منتظر تصمیم اسکوچیچ برای اردوی بعدی هستیم؛ مهدوی‌کیا هنوز سرمربی است

حسن کامرانی‌فر، دبیرکل فدراسیون فوتبال با اشاره به اینکه تا این لحظه مهدوی‌کیا سرمربی تیم امید خواهد بود و کمیته فنی هم در حال بررسی عملکرد فنی تیم امید است، گفت: منتظر تصمیم اسکوچیچ برای اردوی بعدی تیم ملی هستیم.

کد خبر: ۱۳۱۴۱۴
۱۳:۴۹ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۱

کامرانی‌فر: منتظر تصمیم اسکوچیچ برای اردوی بعدی هستیم؛ مهدوی‌کیا می‌ماند

دیدارنیوز: دبیرکل فدراسیون فوتبال به این نکته اذعان کرد که فدراسیون فوتبال در بحث آماده‌سازی تیم امید خوب عمل نکرده است.

حسن کامرانی‌فر در حاشیه برگزاری جلسه کمیته فنی فدراسیون فوتبال درباره مشکلات برخی پیشکسوتان فوتبال مانند شفقتیان گفت: کوتاهی ما بوده است که تا الان نتوانستیم برای کسانی که برای فوتبال زحمت کشیدند کاری انجام دهیم. ان‌شاءالله فدراسیون هرچه سریعتر بتواند یکسری کار‌ها برای شفقتیان و بقیه پیشکسوتان انجام دهد. درباره جلسه کمیته فنی فدراسیون هم اعضای این کمیته اظهارنظر خواهند کرد.

وی درباره شرایط تیم ملی در قطر عنوان کرد: شرایط تیم ملی خوب است و ملی‌پوشان در حال تمرین در قطر هستند. ان‌شاءالله بازی خوبی نیز با الجزایر برگزار کنند.

دبیرکل فدراسیون فوتبال در واکنش به این موضوع که مدیر رسانه‌ای تیم ملی اعلام کرده است امکان برگزاری اردوی دیگری در قطر برای تیم ملی در فیفا دی پیش رو وجود ندارد و باید یا در اروپا یا ترکیه اردو برگزار کنیم، خاطر نشان کرد: قطعاً برای اردوی بعدی تیم ملی منتظر هستیم که اعضای تیم به ایران برگردند و با سرمربی تیم ملی باید بنشینیم و صحبت کنیم تا تصمیم بگیریم.

کامرانی‌فر در مورد اینکه گفته می‌شود الجزایر با بازیکنان اصلی‌اش مقابل ایران بازی نمی‌کند، گفت: ما در قراردادی که امضا کردیم بازی با حضور بازیکنان اصلی الجزایر برگزار خواهد شد. در این بین ممکن است بازیکنی مصدوم باشد و نتواند بازی کند، ولی طبق قرارداد بازیکنان اصلی طبق لیست قبلی‌شان باید بازی کنند.

وی در پاسخ به این سؤال که فرآیند انتخابات فدراسیون فوتبال چه زمانی شروع می‌شود، تصریح کرد: فرآیند این کار شروع شده و برای اینکه قسمت‌های مختلف نماینده‌های‌شان را اعلام کنند، نامه‌ها ارسال شده است. مانند مجامع قبلی ۷۰ روز قبل باید نامه‌ها ارسال و محل و تاریخ مجمع مشخص شود. موضوعی که مهم است باید ۷۰ روز قبل تیم‌ها مشخص شوند. الان لیگ برتر، لیگ فوتسال و ... تمام شده و فقط لیگ دو مانده است که آنهم نماینده سال گذشته شرکت خواهد کرد.

دبیرکل فدراسیون فوتبال راجع به نارضایتی مهدوی‌کیا از کم بودن بازی‌های تدارکاتی تیم فوتبال امید، گفت: ما در بحث بازی‌های دوستانه و آماده‌سازی تیم امید نتوانستیم خوب عمل کنیم، چون تیم امید هم باید در فیفادی بازی می‌کرد. ما در حال برنامه‌ریزی هستیم برای فیفادی بعدی و هم اینکه در تاریخ جام جهانی بتوانیم برنامه‌ریزی داشته باشیم تا برای تیم امید بازی برگزار کنیم. ما با بازیکنان زیر ۲۱ سال در مسابقات حاضر شدیم و این سیاست فدراسیون فوتبال بود، ان‌شاءالله بتوانیم برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشیم.

کامرانی‌فر در پاسخ به این پرسش که شهریاری جایگزین موسوی خواهد شد، عنوان کرد: اجازه دهید من در این باره اظهارنظر نکنم.

وی درباره انتخاب البسه تیم‌های ملی تصریح کرد: کار‌های این موضوع هم انجام شده، پاکت‌ها باز شده است و به محض اینکه اردوی تیم ملی تمام شود، لباس تیم ملی هم معرفی خواهد شد.

دبیرکل فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سؤال که مهدوی‌کیا به کارش در تیم امید ادامه خواهد داد یا خیر، گفت: بله تا این لحظه مهدوی‌کیا سرمربی تیم امید خواهد بود و کمیته فنی هم در حال بررسی عملکرد فنی تیم امید است و نظرش را اعلام خواهد کرد.

کامرانی‌فر در پاسخ به این پرسش که «برای بازی‌های دوستانه در فیفا‌دی شهریورماه مذاکره‌ای صورت گرفته است؟»، خاطر نشان کرد: بله مذاکرات آغاز شده است و امیدواریم که در آخرین لحظه اتفاقات دیگری نیفتد.

«قرار است فردی جایگزین سراجی در هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال شود؟»، وی در پاسخ به این سؤال هم عنوان کرد: این مسائل روند انتخابات دارد و تنها چیزی که می‌توانم بگویم انتخابات رئیس فدراسیون، نایب رئیس‌ها و یک نفر از اعضای هیئت رئیسه در اولین مجمع انجام خواهد شد.

دبیرکل فدراسیون فوتبال همچنین در مورد اینکه پرونده ویلموتس چه روندی را طی می‌کند، گفت: آخرین خبری که ما داریم این است که دوباره این پرونده به مدت سه ماه تمدید شده است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
پرطرفدارترین ها