تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

لغو اکران فیلمی کفر آمیز درباره حضرت زهرا (س) در بریتانیا

سینما‌های زنجیره‌ای Cineworld نمایش فیلم «بانوی بهشت» را به دلیل اعتراض مسلمانان نسبت به محتوای این فیلم متوقف کرد.

کد خبر: ۱۳۱۲۸۲
۱۵:۴۵ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۱

لغو اکران فیلمی کفر آمیز درباره حضرت زهرا (س) در بریتانیا

دیدارنیوز ـ سینمای زنجیره‌ای «Cineworld» در بریتانیا تمام نمایش‌های فیلمی کفرآمیز درباره دختر پیامبر اکرم (ص) را پس از اعتراضات فعالان مسلمان لغو کرد.

این سینمای زنجیره‌ای اعلام کرده تصمیم به لغو تمام نمایش‌های فیلم «بانوی بهشت» را در راستای حفظ امنیت کارکنان و مشتریان خود اتخاد کرده است.

تهیه‌کننده این فیلم نیز در حالی که حقوق معترضان برای ابراز نارضایتی خود دفاع کرد، اما گفت که این اقدام برخلاف ارزش‌های بریتانیاست که فیلم به طور کامل متوقف شود.

تصاویری که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده نشان می‌دهد ۲۰۰ مسلمان علیه فیلم تفرقه‌آمیز «بانوی بهشت» در خارج از سینمای «Cineworld» در بیرمنگام انگلستان دست به تظاهرات اعتراضی زدند. همچنین پس از حضور ۱۰۰ معترض در شعبه این سینما در بولتون نیز نمایش این فیلم لغو شد و رئیس شورای مساجد بولتون هم خواستار لغو نمایش این فیلم شده و اعلام کرده که این فیلم بر پایه ایدئولوژی فرقه‌ای است و ماهیت توهین آمیز برای جامعه مسلمانان دارد.

فیلم «بانوی بهشت» که از جمعه گذشته در بریتانیا اکران شده ادعا می‌کند که اولین فیلمی است که چهره پیامبر اسلام (ص) را به نمایش گذاشته است، اما در نقد نشریه گاردین برای این فیلم آمده که هیچ بازیگری به تنهایی نقش پیامبر (ص) یا هیچ یک از شخصیت‌های مقدس دیگر اطرافیانش را ایفا نمی‌کند و چهره‌های ایشان که اغلب به صورت نور زیاد نشان داده می‌شود، توسط کامپیوتر تولید شده است.

تاکنون بیش از ۱۱۷ هزار نفر طوماری را برای حذف این فیلم از تمام سینما‌های بریتانیا امضا کرده‌اند.

سخنگوی کمپانی Cineworld در این‌باره توضیح داده: «با توجه به اتفاقات اخیر مربوط به نمایش فیلم «بانوی بهشت»، تصمیم گرفتیم نمایش‌های آینده این فیلم را در سراسر کشور لغو کنیم. این فیلم قرار بود در برادفورد، بیرمنگام، بولتون، لندن، گلاسکو سیلوربرن، میلتون کینز، شفیلد و ولورهمپتون نمایش داده شود.»

سایت اسلامی «۵ Pillars» در نقد و بررسی فیلم «بانوی بهشت» با اننقاد شدید نسبت به محتوای این فیلم آورده که در آن سه تن از نزدیک‌ترین یاران پیامبر (ص) را با گروه‌تکفیری داعش مقایسه شده‌اند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: سینمای جهان
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها