تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

زلنسکی آماده گفتگو با پوتین؛ کی‌یف تسلیم روسیه نخواهد شد

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین آماده گفتگو با پوتین همتای روس خود است و می‌گوید، پایان جنگ روسیه علیه اوکراین تنها در "میدان‌نبرد" امکان‌پذیر است. او خواستار حمایت و ارسال تجهیزات نظامی بیش‌تر غرب شد و گفت، کی‌یف تسلیم روسیه نخواهد شد.

کد خبر: ۱۳۱۲۳۳
۰۹:۵۳ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۱

زلنسکی آمادگی خود را برای گفتگو‌های صلح با پوتین اعلام کرد

دیدارنیوز: زلنسکی گفت که "پیروزی باید در میدان نبرد به دست آید"، اما او آماده گفتگو‌های صلح با پوتین است. او همچنین تاکید کرد که بن بست در مناقشه با روسیه "یک گزینه نیست".

به نقل از اسپوتنیک، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین به فایننشال تایمز گفت که "هر جنگی باید در میز مذاکره خاتمه یابد. رئیس جمهور اوکراین گفت که تلاش‌های کشور‌های غربی را برای اطلاع از شرایط آتش بس بدون مشارکت اوکراین دیده است. ما به علاقه مستمر غرب و حمایت غرب از حاکمیت اوکراین نیاز داریم. "

او بار دیگر با فراخوانی برای افزایش عرضه تسلیحات به کی‌یف به کشور‌های غربی روی آورد.

ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین همچنین گفت که تجهیزات نظامی روسیه از کیفیت خوبی نسبت به تجهیزات نظامی اوکراین برخوردار است.

زلنسکی معتقد است که اوکراین از نظر "فناوری" نسبت به روسیه پایین‌تر است و به همین لحاظ قادر به حمله به این کشور نیست.

ولودیمیر زلنسکی می‌گوید، پایان جنگ روسیه علیه اوکراین تنها در "میدان‌نبرد" امکان‌پذیر است. او خواستار حمایت و ارسال تجهیزات نظامی بیش‌تر غرب شد و گفت، کی‌یف تسلیم روسیه نخواهد شد.

رئیس‌جمهور ۴۴ ساله اوکراین با گریزی به کمبود‌های فنی اوکراین در جنگ علیه روسیه تأکید کرد که بدون ارسال تجهیزات اضافی و کمک‌های غرب جبران لطمات برای کی‌یف دشوار است.

او با تأکید بر این که مردم برای او اولویت دارند از غرب خواست، از حق حاکمیت اوکراین دفاع کند.

زلنسکی تصریح کرد که اوکراین به دلیل کمبود پول و سوخت یا زیرساخت‌های ویران‌شده‌اش تمایل بیش‌تری به مذاکرات نشان نخواهد داد. چرا که به گفته او، این کشور "بیش از آن قربانی داده که بتواند به‌سادگی خاکش را تسلیم کند. "

رئیس‌جمهور اوکراین با تشکر از تحریم‌هایی که بر روسیه اعمال شده گفت، این تحریم‌ها طبق انتظار‌های حال حاضر بر روسیه تأثیر نمی‌گذارند "چرا که از ابعاد کاملی برخوردار نیستند. "

زلنسکی از اتحادیه اروپا خواست که از تحریم نفت و گاز روسیه نترسد و همزمان اقرار کرد که مسکو در دور زدن تحریم‌ها موفقیت‌هایی داشته است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان