تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

بحران بی‌اعتمادی به جانسون؛ استعفای نماینده دولت در امور مفاسد اقتصادی

نماینده دولت در امور مفاسد اقتصادی در آستانه برگزاری رای اعتماد نمایندگان حزب حاکم محافظه‌کار به بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس، از سمت خود استعفا داد.

کد خبر: ۱۳۱۰۸۹
۱۶:۰۸ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۱

بحران بی‌اعتمادی به جانسون

دیدارنیوز ـ «جان پن‌روز» دقایقی پیش استعفانامه خود را به دفتر نخست وزیر انگلیس تحول داد تا رای‌گیری امشب علیه جانسون رای دهد. او که از سال ۲۰۱۷ در وزارت کشور انگلیس این سمت را برعهده دارد تصریح کرد که از نظر او پاسخ نخست وزیر به ماجرای رسوایی پارتی‌گیت قانع کننده نبوده است.

این قانون‌گذار انگلیسی در گفتگو با شبکه خبری اسکای خاطر نشان کرد که حتی اگر نخست وزیر از سد رای‌گیری امشب عبور کند، اما پایان دوره صدارت او آغاز شده است. وی گفت: متاسفم که باید به عنوان نماینده مبارزه با مفاسد نخست وزیر استعفا بدهم، اما واضح است که جانسون قوانین را نقض کرده است.

پن‌روز با اشاره به استعفای خود تاکید کرد که نخست وزیر هم باید از مقام خود کناره‌گیری کند.

بوریس جانسون در پی برگزاری مهمانی‌های غیرقانونی در دفتر نخست وزیری که به رسوایی پارتی‌گیت معروف است در معرض رای عدم اعتماد قرار گرفته است.

ساعاتی پیش گراهام بردی رئیس فراکسیون حزب محافظه‌کار دریادداشتی به اعضای حزب اعلام کرد که تعداد نامه‌های دریافت شده در خصوص عدم اعتماد به بوریس جانسون به حد نصاب رسیده و بر این اساس امروز ساعت ۶ تا ۸ عصر درباره عدم اعتماد به جانسون رای‌گیری خواهد شد.

براساس قوانین داخلی حزب محافظه‌کار، اگر ۱۵ درصد از اعضا معادل ۵۴ تن، اعتماد خود را به رهبر حزب از دست بدهند، رای‌گیری انجام خواهد شد. رقم دقیق مخالفان جانسون اعلام نشده، اما به نظر می‌رسد که حتی اگر او از سد اعتماد نمایندگان عبور کند با وجود نارضایتی‌های افکار عمومی چندان در قدرت دوام نخواهد آورد.

منبع: ایرنا
برچسب ها: بوریس جانسون
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت