تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
پولیتیکو خبر داد

آمریکا حاضر به لغو تحریم‌های روسیه نیست

یکی از مقامات آمریکایی تاکید کرد، درخواست‌های مسکو برای لغو تحریم‌ها در بحبوحه بحران غذایی در حال ظهور برابر با "دیپلماسی اخاذی" است. واشنگتن با توافقی در رابطه با صادرات غلات که شامل لغو تحریم‌های اعمال شده علیه روسیه باشد، موافقت نخواهد کرد.

کد خبر: ۱۳۱۰۵۴
۱۲:۵۵ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۱

آمریکا حاضر به لغو تحریم‌های روسیه نیست

دیدارنیوز: پایگاه پولیتیکو به نقل از مقامات آگاه گزارش داد، آمریکا قصد ندارد تحریم‌های اعمال شده علیه روسیه را به منظور کمک به صادرات غلات از اوکراین لغو کند.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، یکی از مقامات آمریکایی تاکید کرد، درخواست‌های مسکو برای لغو تحریم‌ها در بحبوحه بحران غذایی در حال ظهور برابر با "دیپلماسی اخاذی" است.

وی افزود: واشنگتن با توافقی در رابطه با صادرات غلات که شامل لغو تحریم‌های اعمال شده علیه روسیه باشد، موافقت نخواهد کرد.

یکی دیگر از مقامات آگاه روز یکشنبه به پولیتیکو گفت، پیشنهادات مسکو مذاکرات "شکننده‌ای" را که سازمان ملل با روسیه برگزار کرده است، پیچیده می‌کند.

پولیتیکو گزارش داد، مقامات آمریکایی در حال حاضر با دقت این مذاکرات و همچنین مذاکرات مجزای روسیه با ترکیه در رابطه با صادرات امن غلات اوکراینی را زیر نظر دارند.

اوکراین و روسیه تقریبا یک سوم از تولیدات گندم و جو و نیمی از روغن آفتابگردان جهان را تشکیل می‌دهند. غرب، روسیه را به متوقف کردن صادرات غلات از اوکراین متهم کرده است. اما روسیه ضمن آنکه بار‌ها این ادعا را رد کرده، تاکید دارد که به محض آنکه مین‌های دریایی اوکراینی پاکسازی شوند، این بنادر بازگشایی خواهند شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت