تیتر امروز

«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با آسیب‌شناس اجتماعی بررسی می‌کند:

«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت

عضو هیات علمی دانشگاه علامه‌طباطبایی معتقد است تا زمانی که چالش‌های درمانی، آموزشی و رفاهی را حل نکنند نمی‌توان انتظار افزایش جمعیت داشت.
سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...
دیدار آنچه در مشهد اتفاق افتاد را بررسی می‌کند

سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...

چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت، مشهد، ساعت حدود دو بعدازظهر؛ باران شروع می‌شود، سیل می‌آید، ۹ نفر جان خود را از دست می‌دهند، اما مدیران شهری می‌گویند: آبگرفتگی بود نه سیل!.
هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!
افاضات اضافه

هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!

عوام‌الملک در هفته‌ای که گذشت به «حماسه» بزرگ اخیر در کشور اشاره کرده و گفته بابت این اتفاقات ما فقط باید متشکر باشیم و حمایت کنیم.

خطر ریزش ساختمان ۱۱ واحدی در پاکدشت

در حال حاضر در پاکدشت ساختمانی در منطقه شن و ماسه، کوچه بهاران ۱۰ که غیرمجاز ساخته شده، جان ۱۱ خانواده را در منطقه‌ای محروم تهدید می‌کند.

کد خبر: ۱۳۰۷۵۴
۰۸:۵۹ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۱

خطر ریزش ساختمان ۱۱ واحدی در پاکدشت

دیدارنیوز: ساختمانی سست و غیرمجاز جان ۱۱ خانواده پاکدشتی ساکن و اهالی محله‌ای پرتراکم و پرتردد را تهدید می‌کند، و بعد از گذشت دوسال هنوز نه پرونده تعیین تکلیف شده و نه خبری از جبران خسارت خریداران توسط سازنده است.

جلوگیری از ساخت‌وساز غیرمجاز می‌تواند ضمن حفاظت از جان مردم از رخ دادن حوادث بی‌شمار جانی و خسارات مالی جلوگیری کند. در برهه‌ای از زمان شاهد رویش قارچ گونه ساختمان‌های غیرمجاز بودیم که جان و مال مردم را تحت تأثیر قرار داد.

در حال حاضر در پاکدشت ساختمانی در منطقه شن و ماسه، کوچه بهاران ۱۰ که غیرمجاز ساخته شده، جان ۱۱ خانواده را در منطقه‌ای محروم تهدید می‌کند.

داستان از اینجا شروع شد که ساختمان مذکور در ارزیابی‌های شهرداری نمره قابل قبولی را دریافت نکرد، اما تمامی واحد‌ها به مشتریان فروخته شده بود و آن هم مشتریانی که با تلاش فراوان موفق شده بودند، پس از سال‌ها کارگری منزلی را خریداری کنند.

این ساختمان در تردد‌های اولیه نیز دچار عیوبی بود که همین امر باعث شد ساکنان احساس خطر کرده و با تشکیل پرونده قضایی درصدد احقاق حقوق ضایع شده خود از سازنده ملک برآیند.

البته در این میان روند پیگیری قضایی زمان زیادی را می‌طلبید و البته ساختمان نیز محل مناسبی برای سکونت نبود لذا شهردار وقت در اقدامی درخور و شایسته با توجه به وضعیت در حال ریزش ساختمان، برای ساکنان خانه دیگری رهن کرد تا ضمن حفاظت از جان خانواده‌ها، وضعیت قضایی این ساختمان نیز مشخص شود.

سپس در راستای جلوگیری از استفاده از واحد‌های آن اقدام به تخریب ناقص و قطع آب، برق و گاز ساختمان در حال ریزش نمود؛ اما متأسفانه پس از تغییرات مجموعه مدیریتی شهر و با شروع کار شهردار جدید رهن‌ها پس گرفته شده و اکنون خانواده‌هایی که از نظر مالی نیز شرایط مساعدی ندارند، چون امکان مالی برای سکونت در محل دیگری را ندارند در همان ساختمان نا ایمن و درحال ریزش و یا در خانه اقوام زندگی می‌کنند.

از آن تاریخ تا به حال با وجود پیگیری‌ها همچنان رأی نهایی صادر نشده و وضعیت ایمنی ساختمان نیز بسیار ضعیف‌تر از پیش شده است که خطراتی زیادی را برای ساکنان اجباری این ساختمان و اهلی محله دارد و نکته قابل توجه اینجاست که این ساختمان فاقد هرگونه امکانات اولیه برای زندگی است، اما با این وجود برخی از صاحبان واحد‌های این ساختمان به اجبار در آن زندگی می‌کنند.

البته نباید فراموش کنیم که اگر این ساختمان تا صدور حکم دادگاه یا به قول مسئولان تا زمان تعیین تکلیف شدن ریزش کند، نه تنها جان صاحبان آن واحد‌ها را می‌گیرد بلکه به دلیل تردد جمعیت در آن محله و تراکم منازل جان سایر افراد نیز در خطر خواهد بود و در نهایت مسئولان مربوطه اعلام می‌کنند که ما قبلا هشدار داده بودیم، اما این در حالی است که تا امروز در روند پیگیری این موضوع متأسفانه هیچ‌یک از اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار پاسخگوی سوالات نبودند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی