تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...

این بیماری‌ها را با آبله میمونی اشتباه نگیرید!

این روز‌ها که خبر آبله میمونی در سراسر جهان به یکی از ترند‌های فضای مجازی تبدیل شده است، بسیاری از افراد دچار توهم مبتلا شدن به این بیماری شده‌اند.

کد خبر: ۱۳۰۵۲۳
۱۰:۳۶ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۱

این بیماری‌ها را با آبله میمونی اشتباه نگیرید!

دیدارنیوز: با بالا گرفتن تب اخبار آبله میمونی، برخی افراد هر نوع نشانه جوش و التهاب پوستی را به این بیماری مرتبط می‌کنند، با اطلاع از تفاوت‌ها، بی دلیل نگران نخواهید شد.

این روز‌ها که خبر آبله میمونی در سراسر جهان به یکی از ترند‌های فضای مجازی تبدیل شده است، بسیاری از افراد دچار توهم مبتلا شدن به این بیماری شده‌اند. در ادامه به بررسی چند بیماری مشابه آبله میمونی می‌پردازیم که ممکن است با گرفتن یکی از این‌ها فکر کنید مبتلا به آبله میمونی هستید.

آبله مرغان

معمولا همه ما در کودکی آبله‌مرغان را تجربه کرده‌ایم، اما ممکن است بیش از یک بار در زندگی خود به آبله مرغان مبتلا شوید.

بزرگسالان می‌توانند دوباره به آن مبتلا شوند، حتی اگر در کودکی درگیر آن شده باشند. این بیماری در بزرگ سالی، به زونا معروف است (فعال شدن مجدد ویروس آبله مرغان) زونا می‌تواند به صورت جوش‌های چرکی ظاهر شود که معمولاً دردناک هستند. این التهاب‌ها معمولاً خارش بسیاری دارند و مراحل مشابه با آبله میمونی را پشت سر می‌گذارند که با زخم خاتمه می‌یابد.

گال

گال توسط کنه‌هایی ایجاد می‌شود که در پوست تخم می‌گذارند و باعث خارش زیاد و قرمز شدن پوست می‌شوند. جوش‌ها و التهاب‌ها می‌توانند در هر جایی از بدن ظاهر شوند، اما اغلب از بین انگشتان دست شروع می‌شود. ممکن است متوجه خطوط، رد‌ها و همچنین نقطه‌هایی روی پوست شوید. اگرچه این بیماری جدی نیست، اما بسیار مسری است و باید درمان شود.

نیش حشرات یا ساس

اگر رختخواب یا تشکی که روی آن می‌خوابید آلوده به ساس باشد، ممکن است توسط ساس گزیده شوید. خود این حشرات کوچک هستند، بنابراین ممکن است متوجه آن‌ها نشوید.

سیفلیس یا تبخال تناسلی

سیفلیس یک عفونت باکتریایی است که معمولاً از طریق رابطه جنسی با فردی که مبتلاست، منتقل می‌شود. تبخال تناسلی ویروسی است که می‌تواند از طریق رابطه جنسی انتقال یابد. هر دو بیماری، می‌توانند باعث ایجاد تاول شوند. اگر فکر می‌کنید ممکن است به عفونت مقاربتی مبتلا باشید، مهم است که در سریع‌ترین زمان ممکن آزمایش دهید و درمان شوید.

کهیر

کهیر، واکنش پوستی به چیزی است که بدن تصور می‌کند تهدید است و به آن واکنش نشان می‌دهد. این التهاب‌های قرمز همراه با خارش و سوزش است. گاهی اوقات هیچ محرکی پیدا نمی‌شود، اما موارد محرک رایج شامل خوردن برخی غذا‌ها یا تماس با برخی گیاهان، مواد شیمیایی یا داروهاست.

زرد زخم

زرد زخم یک عفونت پوستی شایع و بسیار مسری است که به طور عمده روی نوزادان و کودکان دو تا پنج ساله تاثیر می‌گذارد، اما با وجود این می‌تواند در هر سنی دیده شود. اولین علامت زرد زخم لکه‌های قرمز پوستی و خارش پوست است. زرد زخم معمولا به صورت زخم‌های قرمز روی صورت، به ویژه در اطراف بینی و دهان کودک و در دست و پا ظاهر می‌شود.

بیماری دست، پا و دهان

بیماری دست، پا و دهان می‌تواند توسط ویروس‌های مختلف و بیشتر از همه، توسط ویروس کوکساکی ایجاد شود. این بیماری بیشتر در کودکان زیر پنج سال بروز می‌کند، اما بزرگ سالان هم به آن مبتلا می‌شوند. این بیماری می‌تواند علایمی شبیه آنفلوانزا و همچنین زخم در دهان و التهاب‌های پوستی قرمز روی کف دست و کف پا ایجاد کند.

مولوسکوم یا زگیل آبکی

زگیل آبکی یک عفونت پوستی با منشأ ویروسی است. ویروس ایجاد کننده این بیماری مولوسکوم نامیده می‌شود و دانه‌ها و ضایعات خوش‌خیمی را روی لایه رویی پوست ایجاد می‌کند. این عفونت ویروسی رایج اغلب در کودکان دیده می‌شود و بی‌خطر است، اما می‌تواند در سراسر بدن پخش شود و باعث ایجاد لکه‌های خارش‌دار، سفت و برجسته‌ای شود که گودی کوچکی در وسط دارند. مولوسکوم از طریق تماس پوست به پوست یا با دست زدن به اشیای آلوده مانند حوله منتقل می‌شود.

منبع: خراسان
برچسب ها: آبله میمون آبله
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی