تیتر امروز

انتخابات ۸ تیر؛ قاضی‌زاده: ادعای حل تمامی مشکلات یعنی هیچ مشکلی رفع نمی‌شود!/ حمایت وزیر سابق نفت از پزشکیان
انتخابات ریاست جمهوری و تبلیغات نامزد‌ها

انتخابات ۸ تیر؛ قاضی‌زاده: ادعای حل تمامی مشکلات یعنی هیچ مشکلی رفع نمی‌شود!/ حمایت وزیر سابق نفت از پزشکیان

انتخابات ریاست جمهوری هشتم تیرماه در ایران در حالی برگزار می‌شود که شورای نگهبان تنها صلاحیت شش نامزد از مجموع ۸۰ نفر را تایید کرده است. مصطفی پورمحمدی، مسعود پزشکیان، سعید جلیلی، علیرضا زاکانی،...
نیابت فقها فقط در حوزه بیان حکم است نه امر حکمرانی/ ضمانت باور‌های دینی فقط تبشیر و انذار است نه استفاده از قدرت حکومت!
در چهارمین برنامه دیدار اندیشه با محمد هرندی، استاد دانشگاه، محقق و دین‌پژوه مطرح شد:

نیابت فقها فقط در حوزه بیان حکم است نه امر حکمرانی/ ضمانت باور‌های دینی فقط تبشیر و انذار است نه استفاده از قدرت حکومت!

چهارمین برنامه دیدار اندیشه به ادامه گفت‌وگو با محمد هرندی استاد دانشگاه، محقق و دین پژوه در خصوص ارتباط امر حکمرانی با دین و دینمداران اختصاص داشت. این گفت و گوی جذاب را بخوانید و ببینید.

انتقاد ذوالنوری از هیات رئیسه مجلس

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هیات رئیسه مجلس باید با تعیین راه مجلس و ایجاد همگرایی در شرایط متلاطم اقتصادی ورود می‌کرد، اظهارکرد: هیات رئیسه مجلس در این خصوص نقش خود را به خوبی ایفا نکرد.

کد خبر: ۱۳۰۴۴
۱۲:۴۲ - ۰۲ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنوری نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز مجلس گفت: در این شرایط با وجود تلاطم‌های اقتصادی مردم با مشکلاتی روبرو شده‌اند. همه ما از این تریبون مجلس به همه اعتراض کردیم ولی یک ضرب‌المثل است که می‌گوید یک سوزن به خود بزن و بعد یک جوالدوز به دیگران.

وی افزود: با یک کلمه و اظهار شرمندگی به پیشگاه ملت می‌گویم مجلس وظیفه خود را آنگونه که باید و شاید در این شرایط انجام نداد که دلایل مختلفی در این خصوص وجود دارد. شش کمیسیون اقتصادی مجلس مستقیما با این موضوع مرتبط هستند. ما در مجلس کارشناسان اقتصادی داریم. هر کمیسیون در مجلس به صورت آتش به اختیار در این خصوص عمل کرد ولی هیات رئیسه که باید یک هم‌افزایی در این خصوص ایجاد می‌کرد و جهت کار مجلس را تعیین می‌کرد و کمک دولت بود چنین نقشی را ایفا نکرد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: مجلس باید در این خصوص ورود می‌کرد. مجلس باید زمینه و ملات یک طرح را به صورت همه جانبه فراهم می‌کرد. باید نظر متخصصین و کارشناسان دانشگاهی گرفته می‌شد. باید از تجارب کارشناسان تجربی بازار استفاده می‌شد و از نظر آن‌ها در تقویت نقاط قوت این طرح استفاده می‌شد. باید در این خصوص دولت خوانده می‌شد و به او گفته می‌شد که راه حل مجلس این است. این طرح را اگر مشکلی در آن نیست، اجرا کند و اگر نمی‌تواند آن را اجرا کند، بگوید مشکل کجاست.

ذوالنوری بیان کرد: در این مدت چندین جلسه غیر علنی برگزار کردیم، یک بار معاون اول، یک بار رئیس برنامه بودجه را خواندیم و حضور پیدا کردند و یک بار کس دیگری آمد و مطالبی را مطرح کرد، مطالبی که مطرح شد درد و دل بود و عده‌ای با قرعه کشی و بدون آمادگی قبلی مطالبی را مطرح کردند. مردم به مجلس دلخوش کرده‌اند. روز گذشته به جای پرداختن به مسائل معیشتی مردم این مسئله مطرح شد که اگر شورای نگهبان در خصوص CFT نظر مخالف داشت، مجلس در این خصوص جلسه داشته باشد.

وی ادامه داد: مجلس امروز باید حال مردم را درک کند. مردم در فشار شدید هستند، مجلس به عنوان عصاره ملت نقش موثری را ایفا کند، مردم به چه دل خوش کنند؟ ما باید جهادی عمل کنیم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی