تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

کره‌شمالی با موشک قاره‌پیما جواب «سلام» بایدن را داد!

آزمایش موشکی کره شمالی تنها چند ساعت پس از پایان سفر جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا به شرق آسیا صورت گرفت. او در جریان سفر آسیایی‌اش در پاسخ به پرسشی درباره اینکه پیامش به کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی چیست گفته بود: «سلام! نقطه سر خط.»

کد خبر: ۱۳۰۳۳۷
۱۰:۵۶ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۱

کره‌شمالی با موشک قاره‌پیما جواب «سلام» بایدن را داد!

دیدارنیوز: ارتش کره جنوبی اعلام کرد که کره شمالی دست به آزمایش سه موشک زده است که یکی از آن‌ها احتمال داده می‌شود یک «موشک بالستیک قاره‌پیما» باشد.

آزمایش موشکی پیونگ یانگ تنها چند ساعت پس از پایان سفر جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا به شرق آسیا صورت گرفت. او در جریان سفر آسیایی‌اش در پاسخ به پرسشی درباره اینکه پیامش به کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی چیست گفته بود: «سلام! نقطه سر خط.»

بنا به اعلام ارتش کره جنوبی دستکم سه موشک از سونان در حومه پیونگ یانگ به سوی دریای ژاپن شلیک شد.

ستاد مشترک ارتش کره جنوبی افزوده است که اولین موشک شلیک شده احتمالا یک «موشک بالستیک قاره‌پیما» با برد ۳۶۰ کیلومتر بود و تا ارتفاع ۵۴۰ کیلومتر اوج گرفت.

وزارت دفاع ژاپن اعلام کرده که یکی از موشک‌های شلیک‌شده از سوی کره شمالی «مسیری غیرعادی» را طی کرده است. پیونگ‌یانگ از فناوری هدایت موشک پس از پرتاب آن‌ها استفاده می‌کند. این فناوری امکان رهگیری موشک‌ها را از سوی سامانه‌های دفاع ضدموشکی دشوار می‌کند.

دولت کره جنوبی پس از تشکیل جلسه شورای امنیت ملی این کشور در واکنش به آزمایش موشکی کره شمالی تاکید کرد که اقدام پیونگ‌یانگ «نقض مستقیم قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد» است.

وزارت خارجه آمریکا نیز در واکنش به آزمایش موشکی کره شمالی ضمن محکوم کردن این اقدام از پیونگ‌یانگ خواست که از «اقدامات تحریک‌آمیز جدید» بپرهیزد. واشنگتن همچنین از کره شمالی خواست تا به «مذاکرات با محتوایی سازنده» تن دهد.

کره شمالی طی ماه‌های گذشته آزمایش‌های موشکی خود را در واکنش به آنچه مقامات این کشور «رویکرد خصمانه» آمریکا می‌خوانند از سر گرفته است. پیونگ‌یانگ دو ماه پیش برای اولین بار از سال ۲۰۱۷ دست به آزمایش یک موشک بالستیک قاره‌پیما زده بود.

سازمان‌های اطلاعاتی کره‌جنوبی و آمریکا بر این باور هستند که کره شمالی خود را برای یک «آزمایش اتمی قریب الوقوع» آماده می‌کند. پیونگ یانگ از پنج سال پیش تاکنون آزمایش اتمی انجام نداده است.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی