تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

بایدن: سیاست آمریکا در قبال تایوان تغییر نکرده است

جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا، امروز (سه‌شنبه) گفت که سیاست «ابهام استراتژیک» واشنگتن در قبال تایوان تغییر نکرده است. چین، تایوان را بخشی جدانشدنی از خاک خود دانسته و می‌گوید که این مهم‌ترین مسئله در روابطش با آمریکاست.

کد خبر: ۱۳۰۲۷۸
۱۳:۴۱ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۱

بایدن: سیاست آمریکا در قبال تایوان تغییر نکرده است

دیدارنیوز: رئیس‌جمهوری آمریکا که اخیرا با اظهاراتش مبنی بر آمادگی برای اعزام نیرو برای دفاع از تایوان، خشم چین را برانگیخته، امروز (سه‌شنبه) گفت که سیاست «ابهام استراتژیک» واشنگتن در قبال تایوان تغییر نکرده است.

به نقل از خبرگزاری رویترز، مسئله تایوان بر سر نشست کوآد که با حضور آمریکا، استرالیا، ژاپن و هند در توکیو برگزار شد، سایه افکنده بود. این چهار کشور تاکید کردند که نسبت به تضمین آزادی و گشادگی منطقه هند-اقیانوسیه در مواجهه با افزایش قاطعیت چین مصمم هستند؛ با این حال، فومیو کیشیدا، نخست‌وزیر ژاپن گفت که این گروه هیچ کشور بخصوصی را هدف نگرفته است.

گرچه آمریکا طبق قانون موظف است که ادواتی که تایوان برای دفاع از خود نیاز دارد را در اختیارش قرار دهد، اما از دیرباز یک سیاست «ابهام استراتژیک» در تصمیم‌گیری درباره مداخله نظامی برای حفاظت از این جزیره خودمختار در ضورت حمله چین اتخاذ کرده است.

بایدن در پاسخ به این سوال که آیا سیاست آمریکا در مقابل تایوان تغییر کرده است، گفت: نه. هیچ تغییری نکرده است. دیروز هم که بیانیه‌ام را خواندم، این را گفتم.

چین، تایوان را بخشی جدانشدنی از خاک خود دانسته و می‌گوید که این مهم‌ترین مسئله در روابطش با آمریکاست.

اظهار نظر روز دوشنبه بایدن که در آن برای حمایت نظامی از تایوان اعلام آمادگی کرد، تازه‌ترین مورد از سری اظهارات فی‌البدهه و نسنجیده بایدن است که از تمایل شخصی وی به دفاع از تایوان خبر می‌دهد.

رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا نیز دوشنبه تأکید کرد که «ما در صورت تشدید تنش‌ها در اوکراین، مجموعه برنامه‌های اضطراری بسیار محرمانه درباره تحرک نیروهایمان داریم».

یک سخنگوی وزارت امور خارجه چین در روز دوشنبه تصریح کرد که این کشور در حوزه‌های مربوط به حق حاکمیت یا تمامیت ارضی خود هیچ سازشی نداشته و امتیازی نخواهد داد.

برخی این اظهار نظر بایدن را لغزش کلامی یا چیزی در حد یک «گاف» می‌دانند، اما دیگر تحلیل‌گران سیاسی معتقدند که با توجه به پیشینه پربار بایدن در سیاست خارجه و فضایی که او در آن این اظهارات را ایراد کرد (در کنار نخست‌وزیر ژاپن و در میان حمله روسیه به اوکراین) بعید است که اظهاراتش اشتباه کلامی بوده باشد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها