تیتر امروز

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران 

سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی و فعال سیاسی اصلاح‌طلب رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
تحقق دولت هوشمند تسهیل‌گر امور و مطالبه مردم است

رئیسی: همه دستگاه‌ها برای افزایش بهره‌وری شاخص‌های قابل ارزیابی تعیین کنند

آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی، در جلسه هیات دولت با بیان اینکه همه دستگاه‌ها برای افزایش بهره‌وری شاخص‌های قابل ارزیابی تعیین کنند، با گرامیداشت هفته میراث فرهنگی گفت: میراث زنده یک ملت آن است که همواره در معرض دید همگان قرار گیرد و مایه عبرت و عامل حرکت و حیات آن ملت و دیگر ملت‌ها باشد.

کد خبر: ۱۳۰۱۵۰
۰۷:۳۶ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۱

رئیسی:

دیدارنیوز: رئیس جمهور تحقق رشد ۸ درصدی اقتصاد کشور را در گرو افزایش سرمایه‌گذاری و ارتقای بهره‌وری دانست و تاکید کرد: همه دستگاه‌ها خود را ملزم به افزایش بهره‌وری نیروی انسانی و خدمات‌شان به مردم بدانند.

آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی در جلسه روز یکشنبه هیات دولت با اشاره به فرارسیدن روز بهره‌وری تاکید کرد: تحقق رشد ۸ درصدی اقتصاد کشور در گرو افزایش سرمایه‌گذاری و ارتقای بهره‌وری است و بدون توجه به این مسئله هیچ یک از برنامه‌های تحولی و توسعه‌ای به نتیجه مطلوب نخواهد رسید.

رئیس جمهور ارتقای بهره‌وری را از مهم‌ترین ماموریت‌های سازمان امور اداری و استخدامی کشور دانست و در عین حال به همه دستگاه‌ها متذکر شد برای سنجش میزان ارتقای بهره‌وری، شاخص‌های قابل ارزیابی تعیین کنند و روند تحقق آن را هر سال مورد پایش قرار دهند.

رئیسی با بیان اینکه پایین بودن بهره‌وری در کشور، با وجود نیروی انسانی جوان و تحصیلکرده و ساختار اداری و بودجه مناسب، نیازمند آسیب‌شناسی است، افزود: همه دستگاه‌ها باید خود را مسئول افزایش بهره‌وری سازمان خود و خدمات‌شان به مردم بدانند.

رئیس جمهور در ادامه ضرورت شکل‌گیری دولت هوشمند را از الزامات افزایش بهره‌وری در کشور دانست و گفت: باید با تسریع در تکمیل زیرساخت‌های مربوطه، به صورت جهشی و با سرعت و دقت به سوی ایجاد دولت هوشمند حرکت کنیم.

آیت‌الله رئیسی خاطرنشان کرد: شکل‌گیری دولت هوشمند در اتخاذ تصمیمات بزرگ و دقیق برای کشور و تسهیل امور مردم و فعالیت دستگاه‌های اجرایی و هماهنگی آن‌ها با یکدیگر نقش بسزایی دارد و یک مطالبه همگانی است.

رئیس جمهور در ادامه با گرامیداشت هفته میراث فرهنگی بر لزوم حفظ و حراست از تاریخ، تمدن و فرهنگ ایران و انتقال آن به نسل‌های آینده تاکید کرد و گفت: اگر میراث یک ملت در موزه قرار گیرد و بر آن قفل بخورد، ماندگار نخواهد بود.

رئیسی افزود: میراث زنده یک ملت آن است که همواره در معرض دید همگان قرار گیرد و مایه عبرت و عامل حرکت و حیات آن ملت و دیگر ملت‌ها باشد.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر