تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

حمایت سوئد از درج نام «پ‌ک‌ک» در لیست تروریستی

پس از مخالفت ترکیه با عضویت سوئد و فنلاند در ناتو به بهانه حمایت این دو کشور از گروه‌های تروریستی، سوئد اعلام کرد که از درج نام گروه «پ ک ک» در لیست تروریستی حمایت می‌کند.

کد خبر: ۱۳۰۱۳۷
۱۵:۱۴ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۱

حمایت سوئد از درج نام

دیدارنیوز: نخست وزیر سوئد اعلام کرد که کشورش از مبارزه با داعش و قرار گرفتن حزب کارگران کردستان موسوم به "پ‌ک‌ک" در لیست گروه‌های تروریستی حمایت و پشتیبانی می‌کند.

به نقل از روسیا الیوم، این گفته‌های مگدانلا اندرسون، نخست وزیر سوئد پس از تماس تلفنی با رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در شامگاه شنبه در جریان مصاحبه تلویزیونی بیان شد.

اندرسون در جریان این مصاحبه اعلام کرد که به اردوغان در مورد حمایت سوئد از تلاش‌های بین المللی در مبارزه با تروریسم اطمینان داد و افزود که رئیس‌جمهور ترکیه را از حمایت صریح این کشور از گنجاندن سازمان پ‌ک‌ک در فهرست تروریستی مطلع کرده است.

نخست وزیر سوئد در توییتی در توییتر نوشت که سوئد مشتاقانه منتظر تقویت روابط با ترکیه از جمله در مورد مسائل صلح، امنیت و مبارزه با تروریسم است.

در همین راستا آنا لیند، وزیر امور خارجه سوئد در توییتر نوشت: با توجه به گسترش گسترده اطلاعات نادرست درباره سوئد و پ‌ک‌ک، مایلیم یادآوری کنیم که دولت اولوف پالمه، نخست وزیر وقت سوئد اولین کسی بود که پس از ترکیه پ‌ک‌ک را یک گروه تروریستی خواند.

وی در ادامه نوشت؛ سوئد هیچگونه تغییر موضعی در این باره نداشته است.

پیشتر دفتر ریاست جمهوری ترکیه در بیانیه‌ای پس از گفتگوی تلفنی رجب طیب اردوغان، با مگدانلا اندرسون اعلام کرد که در این تماس، روابط دوجانبه دو کشور و درخواست سوئد برای پیوستن به ناتو مورد بررسی قرار گرفت.

اردوغان در این تماس اعلام کرد که ترکیه همواره از سیاست در‌های باز ناتو به صورت کامل حمایت می‌کند.

وی به این امر اشاره کرد که همبستگی یک ارزش اساسی در داخل این پیمان از نظر امنیت کشور‌های عضو و امنیت جمعی است.

اردوغان گفت که ترکیه از مدت‌ها قبل ناخرسندی خود را نسبت به تماس‌های سوئد با افراد و گروه‌های تحت کنترل تشکیلات تروریستی "ی‌پ‌گ"، "‍‌پ‌ک‌ک" و "پ‌ی‌د" ابراز کرده است.

وی به این امر اشاره کرد که حضور سازمان تروریستی گولن و فعالیت‌های آن در سوئد ادامه دارد.

اردوغان گفت که ادعا‌ها مبنی بر اینکه حزب کارگران کردستان، حزب اتحاد دموکرات و یگان‌های مدافع خلق کرد با داعش مبارزه می‌کنند، بیانگر حقیقت نیست.

اردوغان گفت که آنکارا خواهان این است که سوئد گام‌های ملموسی را اتخاذ کند که نگرانی‌های ترکیه درمورد پ ک ک و فعالیت‌های گروه‌های تروریستی در سوریه و عراق را در نظر بگیرد.

وی در گفتگو با نخست وزیر سوئد عنوان داشت که کشورش باید محدودیت‌هایی را که بر ترکیه در صنایع دفاعی به دلیل انجام عملیات "چشمه صلح" در سوریه إعمال کرده است، بردارد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها