تیتر امروز

گزارش دیدار از طرح اجرا نشده شهرداری تهران

"آتش" ساختمان‌های ناایمن را می‌بلعد؛ زاکانی به دنبال تصویب طرح حجاب است!

در حالیکه آتش سوزی انبار چسب بازار تهران در کمترین فاصله زمانی از آتش سوزی انبار لاستیک اتفاق افتاد و موضوع ساختمان ناایمن جدی‌تر می‌شود، زاکانی به دنبال تصویب طرح حجاب است!.
هاکان فیدان، تلفیق میدان و دیپلماسی
از سعدآباد تا توپکاپی (۸۶)، رونمایی اردوغان از چهره خاص کابینه تازه

هاکان فیدان، تلفیق میدان و دیپلماسی

پس از پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری، رجب طیب اردوغان با معرفی کابینه جدید رسما وارد دور تازه مسئولیت چند ساله خود شد و حالا معرفی وزیر امور خارج او مورد توجه جهان قرار گرفته است.
ظریفیان: مرگ مهسا امینی، زوایای پنهان دارد/ گشت ارشاد ناکارآمد بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه اصل ۲۷ با استاد دانشگاه و فعال سیاسی اصلاح‌طلب

ظریفیان: مرگ مهسا امینی، زوایای پنهان دارد/ گشت ارشاد ناکارآمد بود

با آغاز سال ۱۴۰۲ و پررنگ شدن موضوع حجاب در کشور، دیدارنیوز بر آن شد در فصل جدید برنامه اصل ۲۷، سراغ این موضوع برود و در گفت‌وگو با صاحب نظران، چالش‌های فراروی جامعه را بررسی کند.

دلخوش: علت پدیده گرد و غبار کوتاهی دولت‌ها در حفظ اراضی مردم است

کاظم دلخوش، نماینده مجلس در جلسه علنی امروز گفت: گرد و غبار آزار دهنده امروز به دلیل کوتاهی دولت‌ها در حفظ اراضی مردم است. کشور‌های همسایه، آب‌های کشور را می‌برند و بیشترین دلیل هجوم گرد و غبار به دلیل سد‌هایی است که در جوار کشور ما احداث کرده اند.

کد خبر: ۱۳۰۱۲۲
۱۳:۴۲ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۱

دلخوش: علت پدیده گرد و غبار کوتاهی دولت‌ها در حفظ اراضی مردم است

دیدارنیوز: نماینده صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی گفت که گرد و غبار آزار دهنده امروز به دلیل کوتاهی دولت‌ها در حفظ اراضی مردم است. بیشترین دلیل هجوم گرد و غبار به دلیل سد‌هایی است که در جوار کشور ما احداث کرده اند.

کاظم دلخوش در جلسه علنی امروز (یکشنبه) با تبریک فرارسیدن سالروز آزادسازی خرمشهر در تذکری گفت: افزایش ۵۷ درصدی حقوق کارگران و افزایش حقوق پرستاران و کادر درمانی باید پیگیری شود.

وی همچنین در تذکری به رئیس مجلس و هیات رئیسه، گفت: براساس اصول ۳، ۲۲، ۴۰ و ۵۰ و ۱۴۲ درباره محیط زیست و انفال و حقوق مردم و تمامیت ارضی، گرد و غبار آزار دهنده امروز به دلیل کوتاهی دولت‌ها در حفظ اراضی مردم است. کشور‌های همسایه، آب‌های کشور را می‌برند و بیشترین دلیل هجوم گرد و غبار به دلیل سد‌هایی است که در جوار کشور ما احداث کرده اند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی