تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

درخواست لغو طرح افزایش ظرفیت رشته پرستاری

جمعی از دانشجویان پرستاری و پرستاران با راه‌اندازی کارزاری از وزیر بهداشت خواستند طرح افزایش ظرفیت رشته پرستاری را لغو کند.

کد خبر: ۱۳۰۰۳۸
۱۲:۴۲ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱

 

 

درخواست لغو طرح افزایش ظرفیت رشته پرستاری

دیدارنیوز: جمعی از دانشجویان پرستاری و پرستاران با راه‌اندازی کارزاری از وزیر بهداشت خواستند طرح افزایش ظرفیت رشته پرستاری را لغو کند.

در متن این کارزار که تا امروز نزدیک به ۶ هزار نفر آن را امضا کرده‌اند، آمده است:

«ما دانشجویان رشته پرستاری، پرستاران و سایر دلسوزان و‌ صاحب‌نظران حوزه پرستاری مخالفت صریح خود را با هرگونه افزایش ظرفیت در رشته پرستاری اعلام می‌داریم.

متأسفانه افزایش ظرفیت ۱۰۰درصدی پذیرش دانشجوی پرستاری در دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه‌های دولتی نابودی کامل این قشر را هدف گرفته است.

افزایش ظرفیت پرستاری بدون ایجاد زیرساخت‌های آن، یعنی هدف قرار دادن مستقیم سلامت مردم. دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص این افزایش ظرفیت از کدام حوزه تخصصی پرستاری کشور استعلام گرفته که نسخه افزایش ظرفیت برای علاج آن پیچیده است؟  آیا امکانات مورد نیاز برای اجرای این طرح را دارا می‌باشد؟

 راه حل جبران کمبود شدید پرستار در مراکز درمانی کشور، استخدام و تبدیل وضعیت نیروهای طرحی و تمدید طرحی می‌باشد، نه افزودن به لشکر ۱۰۰هزار نفره بیکاران پرستاری.

جناب آقای وزیر، آیا یاس و ناامیدی جوانان و دانشجویان این کشور را نمی‌بینید؟ ترس از آینده‌ای نامعلوم و عدم امنیت شغلی پس از اتمام تحصیل فقط بخشی از مشکلات آنان است.

لذا جامعه پرستاری کشور، از جنابعالی و خصوصاً مجموعه معاونت آموزشی و پرستاری وزارت بهداشت می‌خواهند که در این مصوبه و توافق را لغو گردانید.»

این کارزار تا تاریخ ۲۰ تیر ۱۴۰۱ در آدرس اینترنتی (https://www.karzar.net/40902) در حال جمع‌آوری امضاست.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت