تیتر امروز

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

لاهوتی: ارز ترجیحی باید مثل دولت قبل آرام‌آرام حذف می‌شد

مهرداد بائوج لاهوتی، نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی معتقد است که ارز ترجیحی باید مثل دولت قبل آرام‌آرام حذف می‌شد نه اینکه با قطع یکباره آن قیمت چند کالای اساسی به شدت گران شود.

کد خبر: ۱۲۹۷۰۴
۰۹:۰۸ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱

لاهوتی: ارز ترجیحی باید مثل دولت قبل آرام‌آرام حذف می‌شد

دیدارنیوز: یک نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی گفت: بهتر بود این دولت همان روش دولت قبلی را ادامه می‌داد و آرام آرام ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی را حذف می‌کرد، اما یکباره قطع کرد و تبعاتش آن چیزی شد که امروز ما شاهدش هستیم.

مهرداد بائوج لاهوتی، درباره تصمیمات تیم اقتصادی در خصوص گرانی‌های اخیر در کشور گفت: نکته اول این است که نباید قضیه ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی را نباید نادیده گرفت؛ دولت دوازدهم سعی داشت ارز ترجیحی یا همان ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی را آرام آرام از روی کالا‌ها بردارد، اما به دلیل آن‌که آن زمان اختلاف قیمت ارز و ارز ترجیحی چندان نبود و چیزی حدود هزار تومان بود به همه کالا این ارز را در ابتدا بدهد، اما بعد‌ها آمد محدود کرد به ۲۵ قلم و سپس به ۵ قلم کالای اساسی رساند. این دولت متاسفانه در این شرایط حساس اعلام کرد ارز ترجیحی را از کالا‌ها حذف می‌کنیم.

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مسئله بعدی در ناهماهنگی در تیم اقتصادی دولت صدا‌های متفاوتی است که از این تیم شنیده می‌شود، یک عده از دولتمردان می‌گفتند ما حذف ارز ترجیحی را رد می‌کنیم یک عده می‌گویند به تدریج باید رد کنیم این بلاتکلیفی به التهاب در فضای روانی جامعه دامن زده است.

وی ادامه داد: البته افزایش قیمت‌های جهانی را نباید نادیده بگیریم، سال گذشته مصوبه مجلس برای کالا‌های اساسی ۸ میلیارد دلار بود، اما امسال با مجوزی که در نشست سران اقتصادی گرفته شد، به ۱۸ میلیارد دلار رسید.

نماینده مردم لنگرود در مجلس دهم ادامه داد: بهتر بود این دولت همان روش دولت قبلی را ادامه می‌داد و آرام آرام ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی را حذف می‌کرد، اما یکباره قطع کرد و تبعاتش آن چیزی شد که امروز ما شاهدش هستیم.

وی خاطرنشان کرد: امسال با توجه به درگیری‌های اوکراین و روسیه به دلیل آن که در بحث تولید گندم و برخی از کالا‌های اساسی نقش بسیار بالایی دارند ما تنش‌هایی را شاهد هستیم. البته تنها اوکراین و روسیه نیستند و بسیاری از کشور‌ها درگیر این جنگ هستند و بسیاری از کشور‌ها ذخایر استراتژیک خودشان را در حال بالا بردن هستند و امروز خود ما هم به عنوان یک کشور در شرایط منطقه‌ای این گونه هستیم و همه کشور‌ها خرید‌های بیشتری خواهند داشت.

لاهوتی تاکید کرد: دولت باید بازگردد به همان تصمیمی که مجلس گرفته بود، ۹ میلیارد دلار را می‌توانست مدیریت کند. این از هم پاشیدگی قابل جبران است. دولت جز این که به ارز ۴ هزار و ۲۰۰ بازگردد چاره دیگری ندارد و بعد با مساعد شدن شرایط باید آرام آرام آن را حذف کنند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی