تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...

آغاز انتخابات پارلمانی لبنان؛ نتایج دوشنبه مشخص می‌شود

در این انتخابات که هر ۴ سال یکبار برگزار می‌شود، ۱۰۳ لیست انتخاباتی متشکل از ۷۱۸ نامزد در ۱۵ حوزه انتخاباتی برای انتخاب ۱۲۸ نماینده در پارلمان رقابت می‌کنند.

کد خبر: ۱۲۹۶۳۲
۱۰:۰۴ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱

آغاز انتخابات پارلمانی لبنان؛ نتایج دوشنبه مشخص می‌شود

دیدارنیوز: انتخابات پارلمانی لبنان امروز یکشنبه و با رقابت میان ۷۱۸ نامزد برای تصدی ۱۲۸ کرسی پارلمان آغاز شد. این نخستین انتخابات پارلمانی از زمان انفجار بیروت و اعتراضات مردمی سال ۲۰۱۹ است.

به نقل از آناتولی، در این انتخابات که هر ۴ سال یکبار برگزار می‌شود، ۱۰۳ لیست انتخاباتی متشکل از ۷۱۸ نامزد در ۱۵ حوزه انتخاباتی برای انتخاب ۱۲۸ نماینده در پارلمان رقابت می‌کنند.

۱۲۸ کرسی مذکور به شرح زیر تقسیم شده است: ۲۸ کرسی برای سنی ها، ۲۸کرسی برای شیعیان، ۸ تا برای دروزی‌ها، ۳۴ کرسی برای مارونی‌ها، ۱۴ کرسی برای ارتدوکس‌ها، ۸ کرسی برای کاتولیک‌ها، ۵ کرسی برای ارمنیان، دو کرسی برای علوی‌ها و یک کرسی برای اقلیت‌های داخل جامعه مسیحی.

تعداد کل رای دهندگان لبنانی ۳.۹ میلیون نفر از جمله ۲۲۵ هزار رای دهنده در خارج از کشور است.

رای گیری از اتباع لبنانی خارج از این کشور ۶ و ۸ مه در ۵۸ کشور برگزار شد که بر اساس آمار رسمی، نرخ مشارکت آن‌ها به ۶۳ درصد رسید.

سکوت انتخاباتی
از نیمه شب جمعه تا پایان امروز یکشنبه، لبنان وارد مرحله سکوت انتخاباتی شد و رسانه‌های دیداری و شنیداری و مکتوب و همچنین تمامی نامزد‌ها و احزاب سیاسی حق ادامه تبلیغات را ندارند.

نتایج اولیه انتخابات به تدریج از روز دوشنبه مشخص می‌شود تا پس از پایان مراحل شمارش آرا از سوی وزارت کشور به طور رسمی اعلام شود.

تدارکات و آمادگی‌ها
همچنین از صبح روز شنبه توزیع صندوق‌های رای در مناطق مختلف لبنان با نظارت مقامات محلی هر منطقه آغاز شد.

نجیب میقاتی، نخست وزیر لبنان شنبه گفت: دولت تمامی مقدمات برگزاری انتخابات پارلمانی آزاد و دموکراتیک را تکمیل کرده است.

وی افزود: فقط این مانده که لبنانی‌ها با حضور در مراکز اخذ آرا، رای دهند تا صدای آن‌ها شنیده شود و نامزد‌های مورد نظر خود را انتخاب کنند.

همزمان موریس سلیم، وزیر دفاع لبنان در بیانیه‌ای گفت: ارتش برای حفظ امنیت انتخابات در تمام مناطق لبنان آمادگی کامل دارد.

ناظران خارجی
این انتخابات تحت نظارت داخلی و خارجی انجام خواهد شد و حدود ۳۰۰ ناظر از اتحادیه اروپا و همچنین ناظرانی از اتحادیه عرب و سازمان بین المللی فرانکفونی در آن حضور خواهند داشت.

به گفته تحلیلگران، این انتخابات بسیار مهم است، زیرا اولین انتخابات پس از اعتراضات ش مردمی در سال ۲۰۱۹ و پیش از انتخابات ریاست جمهوری است که برای اکتبر آینده برنامه ریزی شده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر