تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

انتقاد زلنسکی از امانوئل مکرون؛ الیزه امتیازدهی دیپلماتیک به روسیه را رد کرد

رئیس جمهور اوکراین، گفت همتای فرانسوی‌اش «بیهوده» تلاش می‌کند تا با ولادیمیر پوتین گفتگو کند. زلنسکی گفت این عمل صحیحی نیست که رئیس جمهور بخواهد به روسیه «امتیازات دیپلماتیک» بدهد.

کد خبر: ۱۲۹۶۲۹
۰۹:۵۳ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱

انتقاد زلنسکی از مکرون؛ الیزه «امتیازدهی دیپلماتیک به روسیه» را رد کرد

دیدارنیوز: ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، در یک مصاحبه گفت همتای فرانسوی‌اش «بیهوده» تلاش می‌کند تا با ولادیمیر پوتین گفتگو کند. وی گفت این عمل صحیحی نیست که رئیس جمهور بخواهد به روسیه «امتیازات دیپلماتیک» بدهد.

رئیس‌جمهور اوکراین که در مصاحبه‌ای با شبکه تلویزیونی ایتالیایی RAI ۱ حضور یافته بود، گفت: «ما نباید به دنبال راه خروجی برای روسیه باشیم و مکرون این کار را بیهوده انجام می‌دهد. تا زمانی که روسیه خودش نخواهد و درک نکند که به خاتمه دادن به جنگ نیاز دارد، به دنبال راهی برای خروج نخواهد رفت.»

زلنسکی با بیان اینکه رویکرد فرانسه به ولادیمیر پوتین اجازه می‌دهد «وجهه» خود را حفظ کند در حالی که نیرو‌های ارتش او در حال تلاش برای کنترل جنوب و شرق اوکراین هستند، گفت: «زمان برای نشستن سر میز با روسیه به پایان رسیده است. این دیگر ممکن نیست.»

امانوئل مکرون پیشتر در روز دوشنبه گفته بود که پایان دادن به جنگ در اوکراین در صورتی محقق خواهد شد که «بدون تحقیر روسیه» انجام شود.

کالخ الیزه در واکنش به اظهارات ولودیمیر زلنسکی گفته است: «رئیس جمهوری هرگز با ولادیمیر پوتین بدون موافقت رئیس جمهور زلنسکی صحبت نکرده است. وی همواره گفته است این به خود اوکراینی‌ها بستگی دارد که در مورد شرایط مذاکره با روس‌ها تصمیم بگیرند.»

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت