تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

رگبار و رعد و برق در تهران/ خیزش گرد و خاک

بر اساس بررسی داده‌ها و نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی وضعیت جوی استان تهران ابری تا نیمه ابری همراه با وزش باد شدید و رگبار و رعد و برق و خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر: ۱۲۹۴۲۶
۱۴:۱۹ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱

رگبار و رعد و برق در تهران

دیدارنیوز ـ بر اساس بررسی داده‌ها و نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی وضعیت جوی استان تهران طی پنج روز آینده کمی ابری تا نیمه ابری و در بعضی ساعات به‌ویژه در روز پنجشنبه (۲۲ اردیبهشت) همراه با وزش باد شدید و در پاره‌ای نقاط به‌ویژه در نیمه‌جنوبی و غربی استان گاهی وزش باد خیلی شدید و خیزش موقتی گرد وخاک پیش‌بینی می‌شود.

امروز و فردا (۲۱ و ۲۲ اردیبهشت) در پاره‌ای نقاط به‌ویژه ارتفاعات استان گاهی رگبار باران و در روز جمعه (۲۳ اردیبهشت) در اکثر نواحی استان در بعضی ساعات وزش باد شدید رگبار و رعد وبرق ودرمناطق مستعد بارش تگرگ مورد انتظار است.

با توجه به گردوغبار انتقالی از غرب کشور امروز افزایش گردوغبار کاهش کیفیت هوا و کاهش دید افقی پیش‌بینی می‌شود.

امروز روند افزایش نسبی دما و از پنجشنبه شب تا شنبه کاهش نسبی دما مورد انتظار است.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه‌های ورامین با بیشینه دمای ۲۸ درجه سانتیگراد از گرم‌ترین نقاط استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته بوده است.

آسمان تهران فردا (۲۲ اردیبهشت) کمی ابری و وزش باد و گاهی وزش باد شدید و رگبار و رعد وبرق با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۶ درجه سانتیگراد و طی جمعه (۲۳ اردیبهشت) قسمتی ابری و از بعد از ظهر ابری و گاهی وزش باد شدید و رگبار و رعد وبرق با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: هواشناسی تهران
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی