تیتر امروز

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست
در چهل‌و یکمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست

در چهل و یکمین برنامه دیدار اندیشه، مقارن با سالروز  ولادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) با ناصر مهدوی در موضوع "علی؛ پدر در زندگی شخصی- پدر یا سلطان قدر قدرت در سپهر اجتماع" گفت‌و‌گو...
تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ دلسی رودریگز، معاون مادورو، به صورت موقت رئیس‌جمهور ونزوئلا شد+نخستین تصاویر مادورو در نیویورک
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ دلسی رودریگز، معاون مادورو، به صورت موقت رئیس‌جمهور ونزوئلا شد+نخستین تصاویر مادورو در نیویورک

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
به مناسبت هفته کار و کارگر و با حضور مدیرعامل شرکت پتروشیمی شهید تندگویان؛

از کارگران نمونه پتروشیمی شهید تندگویان با اهدای لوح تقدیر و هدایایی ارزنده قدردانی شد

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شهید تندگویان، کارگران را بازوان زحمتکشی دانست که برای آبادانی کشور از هیچ تلاشی دریغ نکرده‌اند. / امید است مجتمع شهید تندگویان به شرکتی سرآمد در کشور و جهان بدل شود. معاون پشتیبانی و فرمانده بسیج نیز به عنوان سخنران بعدی نیز تأکید کرد رهایی از دغدغه‌های شغلی راندمان کاری افراد را افزایش می‌دهد. / با اجرایی شدن طرح طبقه‌بندی مشاغل دیگر تفاوتی بین نیرو‌های رسمی و کارگری وجود ندارد.

کد خبر: ۱۲۹۳۱۷
۱۴:۵۴ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۱

از کارگران نمونه پتروشیمی شهید تندگویان با اهدای لوح تقدیر و هدایایی ارزنده قدردانی شد

 دیدارنیوز | به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت پتروشیمی شهید تندگویان؛ با حضور مدیرعامل و مدیران ارشد این شرکت از کارگران نمونه و پرتلاش واحد‌های مختلف این شرکت تقدیر شد.سید رضا قاسمی شهری مدیرعامل شرکت پتروشیمی شهید تندگویان در ابتدای این مراسم با اشاره به تعمیرات اساسی سنگینی که سال گذشته در واحد‌های شرکت انجام شد اظهار داشت: با یاری متخصصان و همکاران شرکت توانستیم چندین دستگاه در فاز‌های یک و دو که گلوگاه‌های تولید بودند را در اورهال سال گذشته تعمیر کرده و به چرخه تولید بازگردانیم که قدمی مهم در موفقیت‌های کسب شده سال گذشته است.

 

وی با اشاره به تعمیر کمپرسور تأمین هوا در فاز ۲ گفت: تعمیرات اساسی خوبی بر روی این کمپرسور و الکتروموتور آن بدون حضور متخصصین خارجی و با استفاده از توانمندی نیرو‌های متخصص داخل شرکت انجام شد که نتیجه چنین تعمیری آمار افزایشی تولید در شرکت بود.

 

قاسمی شهری در پایان صحبت‌هایش با اظهار امیدواری در خصوص تداوم چنین روندی در مسیر پیشرفت گفت: باید با جدیت و تمام توان به ظرفیت صد در صد اسمی و تولید پاک رسیده و به شرکتی سرآمد در صنعت پتروشیمی ایران و جهان تبدیل شویم.

در ادامه این مراسم روح‌الله نصیری معاون پشتیبانی و فرمانده بسیج شرکت پتروشیمی شهید تندگویان با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری که کارگران را ستون فقرات اقتصادی کشور نامیده بودند، اظهار داشت: تکریم کارگران و تثبیت موقعیت شغلی آنان دغدغه اصلی و جان کلام این سخن مقام معظم رهبری است.

نصیری در تکمیل سخنان مدیرعامل پتروشیمی شهید تندگویان در خصوص طرح طبقه‌بندی مشاغل ادامه داد: هیچ تفاوتی بین نیرو‌های رسمی و کارگری وجود ندارد و خواسته‌ها تا جایی که مقدور بوده برآورده شده است. به‌این‌ترتیب با کمترین اعتراض در سال‌های گذشته بیشترین رضایتمندی شغلی را داشته‌ایم.

وی با اشاره به در نظر گرفتن بیمه تکمیلی برای تمامی کارمندان گفت: اعتقاد بر این است که رهایی از دغدغه درمان با افزایش راندمان کاری همراه است.

وی امنیت شغلی را تعهد و دل‌بستگی‌های لازم و تعاملی دوطرفه بین کارمند و سازمان تعریف کرد و اظهار داشت: چنین تعاملی حس امنیت شغلی را در میان کارمندان قوی و پررنگ می‌کند.

وی در پایان صحبت‌هایش از تمامی همکارانش خواست تا از سیاه نمایی‌های دروغینی که این روز‌ها در فضا‌های مجازی وجود دارد فاصله گرفته و با نگاه از پشت عینک واقع‌بینی کرامت انسانی را سرلوحه کار وزندگی خویش قرار دهند.
در پایان این مراسم از ۳۲ نفر از کارگران برگزیده واحد‌های مختلف شرکت پتروشیمی شهید تندگویان با اهدای لوح تقدیر و هدایایی ارزنده قدردانی شد.

برچسب ها: روز کارگر
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
پرطرفدارترین ها