تیتر امروز

تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت
«دیدارنیوز» آخرین اختلافات پساانتخاباتی اصولگرا‌ها را بررسی می‌کند:

شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت

جدال اصولگراها در فضای پساانتخاباتی همچنان ادامه دارد و بنا به گفته دبیرکل صبح ایران، قالیبافی‌‎ها از هر فرصتی استفاده می‌‎کنند تا آنها را تخریب کنند.

بیانیه گروه ۷ درباره مذاکرات احیای برجام/ درخواست از ایران

گروه مدیران منع اشاعه‌ای G ۷ با حمایت از راهکار دیپلماتیک در قبال ایران خواستار احیای برجام شد.

کد خبر: ۱۲۹۲۳۵
۲۳:۰۳ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱

بیانیه گروه ۷ درباره مذاکرات احیای برجام | درخواست از ایران

دیدارنیوز ـ «گروه مدیران منع اشاعه‌ای گروه ۷» در بیانیه‌ای ضمن حمایت از احیای کامل برجام، راهکار دیپلماتیک را بهترین روش برای محدود کردن برنامه هسته‌ای ایران عنوان کردند.

سه بند از این بیانیه که امروز دوشنبه (۹ مه/ ۱۹ فروردین‌ماه) منتشر شده به موضوع ایران اختصاص دارد. در بند ۲۱ از این بیانیه آمده است: «ما بار دیگر بر حمایت خودمان از احیای برنامه جامع اقدام مشترک و اجرای کامل آن تأکید می‌کنیم. راهکار دیپلماتیک همچنان بهترین روش برای محدود کردن برنامه هسته‌ای ایران است.»

در ادامه این بیانیه آمده است: «ما از طرف‌های شرکت‌کننده در مذاکرات وین و همچنین هماهنگ‌کننده اتحادیه اروپا بابت تلاش‌های خستگی‌ناپذیر آن‌ها تقدیر می‌کنیم. از ایران می‌خواهیم پیشنهاد موجود در روی میز برای خاتمه دادن موفقیت‌آمیز به مذاکرات را مغتنم شمرده و از تشدید بیشتر فعالیت‌های هسته‌ای خود خودداری کند.»

کشور‌های غربی و به ویژه آمریکا در ادامه عملیات‌های رسانه‌ای و روانی خود بعد از وقفه مذاکرات وین به توجیه‌های متفاوتی برای مقصرنمایی ایران به جای عمل به تعهداتشان جهت احیای برجام متوسل شده‌اند.

این کشور‌ها ابتدا با متصل کردن موضوع مذاکرات به جنگ اوکراین ادعا کردند که روسیه مانع از پیشبرد گفتگو‌ها شده است. بعد از آنکه «سرگئی لاوروف»، وزیر امور خارجه روسیه در جریان سفر «حسین امیرعبداللهیان»، وزیر امور خارجه ایران تصریح کرد که موضوع درخواست ضمانت مسکو برای همکاری با ایران پس از اجرای کامل برجام مانعی برای ادامه گفتگو‌ها نیست، کشور‌های غربی به برجسته‌سازی یک موضوع ایران پرداخته و مدعی شدند درخواست تهران برای حذف نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فهرست سازمان‌های اصطلاحاً تروریستی مذاکرات را به بن‌بست کشانده است.

در بند ۲۲ بیانیه مدیران گروه ۷ آمده است: «ما از ایران می‌خواهیم به همه تعهداتش برای اجرای توافقنامه پادمانی با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که از ملزومات NPT است عمل کند. ما مضاف بر این از ایران می‌خواهیم بدون تأخیر بیشتر، همه اطلاعاتی را که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای شفاف‌سازی و حل و فصل مسائل باقی‌مانده پادمانی به آن‌ها نیاز دارد را در اختیار این سازمان قرار دهد.»

گروه ۷ در ادامه این بیانیه خواستار همکاری ایران با آژانس اتمی شده است: «گروه ۷ حمایت ضمن حمایت قاطع از وظایف حیاتی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در رآستی‌ازمایی و نظارت بر ماهیت فنی تلاش‌های مستقل آژانس تأکید دارد و از ادامه تلاش‌های حرفه‌ای و بی‌طرفانه آژانس تقدیر می‌کند. همکاری کامل و به موقع از سوی ایران برای دادن تضمین به جامعه بین‌المللی مبنی بر اینکه همه مواد هسته‌ای در ایران برای مصارف صلح‌آمیز هستند و در نهایت به "جمع‌بندی مبسوط" ختم می‌شوند.»

کشور‌های گروه هفت در بند بعدی از این بیانیه به تکرار ادعا‌ها درباره برنامه موشکی ایران پرداخته و ادعا کرده‌اند که این برنامه با قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت قطعنامه‌ای که سال ۲۰۱۵ برای تأیید برجام به تصویب شورای امنیت رسید مغایرت دارد.»

در بند ۲۳ از بیانیه گروه ۷ چنین آمده است: «ما بار دیگر نگرانی‌های جدی خودمان را از سرپیچی ایران از قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت و انجام فعالیت‌های مستمر در ارتباط با موشک‌های هسته‌ای بالیستیک که "به گونه‌ای طراحی شده‌اند که قادر به حمل سلاح‌های هسته‌ای" باشند، یادآوری می‌کنیم.»

منبع: فارس
برچسب ها: برجام
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی