تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

توسعه صادرات از مرز شلمچه در دستور کار قرار گیرد

ناظر گمرکات خوزستان با بیان اینکه پایانه مرزی شلمچه یکی از گلوگاه‌های مهم صادراتی است، گفت: امیدواریم توسعه روابط اقتصادی، تجاری و افزایش صادرات از طریق مرز شلمچه بیش از پیش در دستور کار قرار گیرد.

کد خبر: ۱۲۹۱۴۱
۰۹:۲۹ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱

دیدار نیوز: بهروز قره بیگی در خصوص گمرک و پایانه مرزی شلمچه اظهار کرد: پایانه مرزی شلمچه در بحث صادرات یکی از گلوگاه‌های مهم صادراتی تلقی می‌شود و از این رو باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه گمرکات به عنوان مرزبانان اقتصادی در خط مقدم جبهه اقتصادی عمل می‌کنند، افزود: پایانه مرزی شلمچه یکی از مرزهای مهم زمینی محسوب می‌شود و در این زمینه امیدواریم بحث توسعه روابط اقتصادی، تجاری و افزایش صادرات از طریق این مرز را بیش از پیش در دستور کار قرار دهیم و در این راستا گام‌های مستمری برداریم.

ناظر گمرکات خوزستان گفت: دامنه فعالیت در پایانه مرزی شلمچه بسیار وسیع است و اقدامات مثبتی در این مرز انجام شده است اما برای بررسی مشکلات مربوطه و همچنین توسعه بیشتر مرزی نیاز است هماهنگی‌های بیشتری میان مسئولان شهرستانی و استانی شکل گیرد.

قره بیگی افزود: پیگیری لازم در راستای کنترل و نظارت بهتر و توسعه روابط تجاری در حوزه صادرات با محصور کردن کامل محدوده مالیاتی و استقرار گمرک در درب اصلی از جمله اقداماتی است که می‌تواند به این موضوع کمک کند.

وی ادامه داد: گمرک آمادگی لازم برای برگزاری جلسات مشترک با همه دستگاه‌های متولی زیرساخت به منظور رونق هرچه بیشتر مرز شلمچه را دارد و در این راستا امیدواریم با همراهی بین بخشی شاهد توسعه زیرساخت‌های مرزی و به تبع آن توسعه صادرات باشیم.

ناظر گمرکات خوزستان با اشاره به اینکه باید شرایط حداقلی استاندارد در مرزها فراهم شود، گفت: امیدواریم با همکاری سازمان منطقه آزاد و سازمان حمل و نقل و راهداری بتوانیم دستگاه ایکس-ری موجود در بخش تجاری و کامیونی مرز شلمچه را به بهره‌برداری برسانیم.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر