تیتر امروز

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف
چه کسی رئیس مجلس دوازدهم خواهد شد؟ دیدار گزارش می‌دهد:

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف

محمدباقر قالیباف گرچه نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم از تهران نشد، اما همچنان انتظار دارد که در مقام شیخ مکلای جریان اصولگرا، در جایگاه خود ابقا شود، گزینه‌های دیگری نیز برای ریاست بر مجلس مطرح...
آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار
دیدار نخستین برنامه از "پریسکوپ" را منتشر می‌کند

آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار

با توجه به طیف گسترده علاقه مندی‌ها در دهه‌های اخیر در زمینه‌های شغلی و به طبع سردرگمی و عدم آگاهی نسل نوجوان و جوان (نسل Z) نسبت به آینده، بازار کار، میزان درآمد، جایگاه شغلی و اجتماعی هر حرفه...
حمله اسرائیل به ایران: محدود، اما حاوی پیام مهم
از چشم جهان (۱۴۶)

حمله اسرائیل به ایران: محدود، اما حاوی پیام مهم

پس از تنش‌های شدید اخیر میان تهران و تل‌آویو که با حمله مستقیم ایران و پاسخ محدود اسرائیل در اصفهان همراه بود، نویسندگان نشریه نیویورک تایمز آمریکا در گزارشی به این موضوع حساس در خاورمیانه پرداختند...

بررسی وضعیت و افزایش قیمت دارو با حضور ۳ وزیر در مجلس

زهرا شیخی، سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان از دعوت از وزرای بهداشت و درمان، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صنعت، و معدن و تجارت به این کمیسیون برای پیگیری بازار و افزایش قیمت دارو خبر داد و‌ گفت: در جلسه کمیته ویژه بررسی وضعیت دارو مقرر شد با حضور این ۳ وزیر بازار دارو بررسی شود.

کد خبر: ۱۲۸۷۳۸
۱۴:۵۴ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱

بررسی وضعیت و افزایش قیمت دارو با حضور ۳ وزیر

دیدارنیوز: سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به دعوت از وزرای بهداشت، «صمت» و تعاون، کار و رفاه اجتماعی جهت پاسخگویی درباره معضلات و موانع حوزه دارو به کمیسیون متبوعش خبر داد.

اخیرا نوسانات قیمت دارو موجب نگرانی مردم به ویژه اقشار کم‌درآمد شده که همین مسئله موجب ورود کمسیون بهداشت و درمان مجلس به عنوان کمیسیون تخصصی مجلس به موضوع شد و در جلسه‌ای که این کمیسیون در روز چهارشنبه (۳۰ فروردین ماه) داشت، این موضوع با حضور مسئولان مربوطه بررسی شد و مقرر شد تا مسئله با حضور وزرای مربوطه به صورت دقیقتر انجام شود.

زهرا شیخی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان از دعوت از وزرای بهداشت و درمان، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صنعت، و معدن و تجارت به این کمیسیون برای پیگیری بازار و افزایش قیمت دارو خبر داد و‌ گفت: در جلسه کمیته ویژه بررسی وضعیت دارو مقرر شد با حضور این ۳ وزیر بازار دارو بررسی شود.

قرار است وزرا در جلسه کمسیون بهداشت درباره عملکرد زیر مجموعه‌های خود در مسئله افزایش قیمت دارو به اعضای کمسیون گزارش ارائه دهند.

همچنین قرار است پس از ارائه گزارش وزرا از عملکرد زیر مجموعه‌های خود، گزارشی در کمیسیون تهیه و جهت بررسی تقدیم هیئت رئیسه مجلس شود.

لازم به ذکر است افزایش قیمت دارو موجب واکنش نمایندگان در فضای مجازی نیز شد که در ادامه به چند مورد از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

*بررسی وضعیت و افزایش قیمت دارو با حضور وزرای بهداشت، تعاون و صمت در مجلس

زهرا شیخی نماینده مردم اصفهان و سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در پیامی توئیتری نوشت:

در جلسه کمیته ویژه بررسی وضعیت دارو مقرر شد برای حل معضلات و موانع این حوزه، وزرای بهداشت، کار و صمت جهت پاسخگویی به جلسه کمیسیون بهداشت دعوت شوند.

همچنین بر پیگیری از دولت و یادآوری ضرورت تشکیل کمیته قیمت گذاری دارو تاکید شد.

*افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی قیمت دارو در بلاتکلیفی حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی

مجتبی یوسفی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره افزایش قیمت دارور در توئیتی نوشت:در حالی که هنوز بحث حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی به نتیجه نرسیده، شاهد افزایش قیمت ۲۰ تا ۳۰ درصدی دارو هستیم. اگر این گرانی با افزایش بهاء هزینه درمانی و ویزیت همراه شود باعث افزایش قیمت تمام شده درمان و فشار بیشتر به دهک‌های پایین جامعه می‌شود و با آن مخالف هستیم.

*بانک مرکزی از نیمه بهمن ماه از صدور فیش ارز ترجیحی برای دارو خودداری کرده است

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در توئیتی به گرانی‌ها و مشکلات اخیر دارو اشاره کرد و نوشت:‏سازمان غذا و دارو در‌خواست اختصاص یک میلیارد دلار برای سه ماهه اول سال ۱۴۰۱ کرده است. اما بانک مرکزی به جای تسهیل و افزایش هماهنگی‌ها از نیمه بهمن ماه سال گذشته از صدور فیش ارز ترجیحی برای دارو خودداری کرده این امر نیز باعث بروز مشکلات عمده‌ای در حوزه دارو و واردات آن شده است.

*بانک مرکزی شرایط پایدار ارزی تامین ‎دارو را تضمین کند

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در پیامی توئیتری مطرح کرد:متاسفانه و علیرغم تذکرات جدی ‎ مجلس، بسیاری از انتقادات مبنایی به سازمان غذا و دارو لاینحل مانده است. برای ساماندهی مدیریت این موضوع بایستی وزیر محترم بهداشت شخصا ورود کند و از سویی بانک مرکزی شرایط پایدار ارزی تامین ‎دارو را تضمین کند.

*انتقاد نماینده زنجان به مدیریت ارز ترجیحی در حوزه دارو

مصطفی طاهری نماینده زنجان نیز در تذکری شفاهی در جلسه علنی مجلس ضمن انتقاد از مدیریت در زمینه ارز ترجیحی دارو، بیان کرد: در این زمینه هم چوب را خورده ایم، هم پیاز را، قرار بود ارز ترجیحی هدفمند و دارو‌ها با نسخه الکترونیکی ارائه شود، اما به دلیل مدیریت بد تلاطمی در بازار دارو ایجاد شد و در نهایت کل ارز ترجیحی سال گذشته به دارو اختصاص داده شد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی