تیتر امروز

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

قالیباف: نباید قبح ارتباط با اسرائیل در میان کشورهای اسلامی شکسته شود

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس در دیدار با محمد الحلبوسی رئیس مجلس نمایندگان عراق گفت که نباید قبح ارتباط با اسرائیل در میان کشورهای اسلامی شکسته شود.

کد خبر: ۱۲۸۳۳۴
۱۴:۴۵ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱

قالیباف: نباید قبح ارتباط با اسرائیل در میان کشورهای اسلامی شکسته شود

دیدارنیوز: رئیس مجلس شورای اسلامی گفت:همه کشور‌های اسلامی باید تلاش کنیم قبح ارتباط با رژیم صهیونیستی شکسته نشود.

محمد الحلبوسی رئیس مجلس نمایندگان عراق صبح امروز با محمدباقر قالیباف رئیس مجلس دیدار و گفتگو کرد.

قالیباف در این دیدار ضمن خیرمقدم به رئیس مجلس نمایندگان عراق که برای دومین بار به ریاست مجلس این کشور انتخاب شده است، گفت: امیدواریم این دیدار بتواند زمینه توسعه روابط اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی میان دو کشور همسایه و مسلمان را فراهم کرده و بر آن تأثیرگذار باشد.

وی با بیان اینکه امروز بی‌شک جمهوری اسلامی ایران و عراق در همکاری‌های پارلمانی، دولتی و بین دو ملت مصمم هستند، عنوان کرد: این روابط در سطح دوجانبه، منطقه‌ای و جهانی است.

نماینده تهران در مجلس همچنین با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران، چه در سطح حاکمیت و چه در سطح مردم، همواره به دنبال ثبات و امنیت در عراق و رشد و توسعه این کشور هستند، یادآور شد: آرزوی قلبی ما، ایجاد عراق قوی و ایران قوی برای تسهیل روابط دوجانبه و جهانی است.

رئیس مجلس در ادامه با اعلام حمایت از تصمیم گیری‌های ملت و دولت عراق در سرنوشت خود، بیان داشت: اوج حمایت‌های جمهوری اسلامی از عراق را در حمله بی‌رحمانه داعش به عراق دیدیم که باعث شد شهدای بزرگی همچون ابومهدی المهندس و شهید سلیمانی و ده‌ها شهید ایرانی و عراقی دیگر را در این راه فدا شوند تا گروه‌های تروریستی نابود شده و امنیت و ثبات را شاهد باشیم.

قالیباف پیوند میان ایران و عراق را ناگسستنی دانست و با بیان این که امروز به ایران قوی و عراق قوی برای مناسبات و توسعه آن در سطح منطقه‌ای و جهانی نیاز داریم ابراز امیدواری کرد که دولت عراق به زودی تشکیل شود.

وی همچنین با اشاره به قانونی که برای جرم انگاری ارتباط با رژیم صهیونیستی در مجلس عراق درحال تصویب است، گفت: همه کشور‌های اسلامی باید تلاش کنیم قبح ارتباط با رژیم صهیونیستی شکسته نشود.

رئیس قوه مقننه در ادامه به نقش اساسی مسائل اقتصادی در توسعه روابط دو کشور اشاره و تأکید کرد: همکاری‌های پارلمانی می‌تواند در این موضوع تأثیرگذار باشد به‌خصوص بخش‌های خصوصی دو کشور می‌توانند با حفظ ثبات در حوزه روابط اقتصادی و تجاری به سمت توسعه روابط بروند.

وی در ادامه تسهیل زیارت و عبور و مرور مرزی را یکی از مطالبات جدی ملت ایران از عراق عنوان کرد و افزود: تعداد زیادی از مردم ایران قصد سفر زمینی به عراق به خصوص در ایام اربعین را دارند که لازم است این موضوع تسهیل شود تا زائران ایرانی بتوانند بعد از مدت‌ها به زیارت عتبات عالیات بروند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان تأکید کرد: گروه‌های دوستی پارلمانی دوکشور باید موضوعات همکاری‌ها را تا زمان قانونی کردن آن دنبال کنند.

رئیس مجلس نمایندگان عراق: از ظرفیت قانون اساسی عراق برای رفع موانع همکاری با ایران و توسعه روابط استفاده می‌کنیم

محمد الحلبوسی نیز در این دیدار ضمن تشکر از دعوت برای سفر به جمهوری اسلامی ایران، گفت: از استقبال گرم شما در این ملاقات تشکر کرده و از همین طریق ماه مبارک رمضان را به شما و ملت ایران تبریک می‌گویم.

رئیس مجلس نمایندگان عراق در ادامه با بیان اینکه روابط و همکاری‌های بین دو کشور در حوزه پارلمانی، دولتی و سایر بخش‌ها وجود دارد، عنوان کرد: وظیفه ما این است که برای از بین بردن موانع بر سر راه توسعه روابط تلاش کنیم که البته چه در این دوره و چه در گذشته هماهنگی همیشگی میان مجلس شورای اسلامی و مجلس نمایندگان عراق برقرار بوده است.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه باید همکاری‌ها را در سطح بین‌المجالس جهانی توسعه دهیم، اظهار داشت: لازم است بیش از پیش تلاش کنیم مشکلات منطقه حل شود و شرایط به حالت طبیعی بازگردد تا ملت‌ها به یکدیگر نزدیک‌تر شوند که این مهم به جز همدلی و همراهی میسر نمی‌شود لذا امیدواریم بتوانیم در سازمان‌ها و نهاد‌های مختلف مشترک، همکاری‌های خوبی داشته باشیم تا شاهد بهبود شرایط باشیم.

الحلبوسی همچنین از مبارزه جمهوری اسلامی ایران با داعش تشکر کرد و یاد و خاطره شهدای ایرانی و عراقی که برای دفع این گروه تروریستی جان خود را فدا کردند، گرامی داشت و افزود: امیدواریم جمهوری اسلامی نیز همواره امنیت و ثبات داشته باشد و همانطور که شما به ایجاد امنیت و ثبات در عراق کمک کردید ما نیز همیشه در کنار شما هستیم.

الحلبوسی ادامه داد: قانون اساسی عراق این اختیار را به مجلس نمایندگان داده است که بسیاری از موانع موجود بر سر راه همکاری‌های اقتصادی و تجاری با ایران را برداریم و به دولت برای توسعه روابط با جمهوری اسلامی کمک کنیم.

رئیس مجلس نمایندگان عراق تأکید کرد: در این خصوص و برای آن که بتوانیم آینده‌ای را رقم بزنیم که هر دو کشور شایسته آن هستند، فعال‌سازی گروه‌های پارلمانی و گروه‌های مشترک دولتی در دو طرف ضروری است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر