تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
دولت خود را ملزم به اجرای منویات مقام معظم رهبری می‌داند

رئیسی: دانشگاهیان برای مسایل مهم کشور راهکار ارایه دهند

رئیس جمهور از دانشگاه به عنوان اتاق فکر دولت یاد کرد و از اساتید دانشگاه و دانشجویان خواست که به صورت مسأله‌محور موضوعات مهم کشور از جمله مباحث مربوط به آب، قاچاق کالا، توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و جلوگیری از خام‌فروشی را بررسی و برای حل آن‌ها راهکار ارایه دهند.

کد خبر: ۱۲۸۳۲۷
۱۴:۰۲ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱

رئیسی: دانشگاهیان برای مسایل مهم کشور راهکار ارایه دهند

دیدارنیوز: رئیس جمهور از دانشگاه به عنوان اتاق فکر دولت یاد کرد و از اساتید دانشگاه و دانشجویان خواست که به صورت مسأله‌محور موضوعات مهم کشور از جمله مباحث مربوط به آب، قاچاق کالا، توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و جلوگیری از خام‌فروشی را بررسی و برای حل آن‌ها راهکار ارایه دهند.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی روز چهارشنبه در جلسه هیأت دولت با اشاره به بیانات راهبردی رهبر معظم انقلاب در دیدار روز گذشته با دانشجویان، در خصوص اهمیت و جایگاه علم و فرهنگ با محوریت دانشگاه، همه اجزای دولت را موظف به تلاش برای تحقق فرامین ایشان دانست.

رئیس جمهور حفظ هویت علمی، دینی و انقلابی دانشگاه را مهمترین دغدغه مطرح شده از سوی مقام معظم رهبری در این دیدار دانست و گفت: دشمن همواره تلاش کرده تا هویتی که دانشگاه به برکت انقلاب اسلامی به دست آورده، مخدوش کند و همه ما وظیفه داریم، مانع اجرای این نقشه شوم شویم.

رئیسی امیدبخشی به دانشجویان را از دیگر دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب دانست و گفت: یکی از مشکلات دانشجویان بعد از فارغ‌التحصیلی اشتغال است که باید وزارت علوم با همکاری وزارتخانه‌های صمت و کار برای این مسأله برنامه‌ریزی کنند.

رئیس جمهور با بیان اینکه دولت مجری منویات مقام معظم رهبری خواهد بود، از معاون علمی خود و وزیر علوم خواست با همکاری بخش‌های مرتبط، راهکار‌های اجرای بیانات مقام معظم رهبری را بررسی و پیگیری کنند.

آیت‌الله رئیسی ساماندهی وضعیت خوابگاه‌ها را نیز امری مهم و ضروری دانست و وزارت علوم و سازمان برنامه و بودجه را مأمور رسیدگی فوری به این مسأله کرد.

رئیس جمهور از دانشگاه نیز به عنوان اتاق فکر دولت یاد کرد و از اساتید دانشگاه و دانشجویان خواست که به صورت مسأله‌محور موضوعات مهم کشور از جمله مباحث مربوط به آب، قاچاق کالا، توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و جلوگیری از خام‌فروشی را بررسی و برای حل آن‌ها راهکار ارایه دهند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها