
افاضات اضافه
دستت درد نکند که عزای عمومی برای عوام را به رسمیت شناختی!
عوام الملک در نامهای معنادار به مسعود گفته: باز هم دست تو درد نکند که بعد از مدتها عزای عمومی برای عوام را به رسمیت شناختی.
مقامات اوکراینی میگویند چند هفته پس از اشغال شهر بزرگ خرسون در ۲ مارس، نیروهای روسی کنترل ساختمان شورای این شهر را به دست گرفتهاند.
دیدارنیوز: اوکراین اعلام کرد که شورای شهر خرسون تحت کنترل نیروهای روسیه قرار گرفته است.
مقامات اوکراینی میگویند چند هفته پس از اشغال شهر بزرگ خرسون در ۲ مارس، نیروهای روسی کنترل ساختمان شورای این شهر را به دست گرفتهاند.
ایگور کولیخایف، شهردار خرسون، در حساب فیسبوکی خود گفت: «دوشنبه شب مردان مسلح وارد ساختمان شورای شهر خرسون شدند، کلیدها را گرفتند و نگهبانان ما را با افراد خود جایگزین کردند.»
یوری سوبولفسکی، معاون منطقهای خرسون، گفته است پس از اشغال شهر خرسون نیروهای روسی به شورای شهر اجازه داده بودند تا در حالتی محدود به کار خود ادامه دهد، «اما به نظر میرسد آن زمان نیز به پایان رسیده است.»