تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

اجرای طرح کنترل و بازدید از واحد‌های صنفی در خوزستان

جانشین فرماندهی انتظامی خوزستان از اجرای طرح کنترل و بازدید از واحد‌های صنفی توسط ماموران پلیس نظارت بر اماکن عمومی در این استان خبر داد.

کد خبر: ۱۲۸۰۶۳
۱۰:۳۸ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱

دیدار نیوز: سرهنگ حجت اله سفید پوست گفت: در اجرای مصوبات ستاد کرونای استان مبنی بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در واحد‌های صنفی در سطح استان خوزستان ماموران پلیس نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان خوزستان به همراه عوامل بهداشت، طرح کنترل و بازدید از واحد‌های صنفی به مدت یک هفته به مرحله اجرا در آمد.

به گفته او ماموران پلیس تعداد یک هزار و ۱۰۷ واحد صنفی به صورت محسوس ونامحسوس بازدید و سرکشی به عمل آمد و در همین راستا برای تعداد ۶۹۴ واحد تذکر، ۱۱۱ فقره اخطار، از متصدیان ۱۰۳ واحد صنفی تعهد کتبی اخذ و تعداد ۴۲ واحد صنفی برابر ضوابط و مقرارات مهر وموم شدند.

سرهنگ سفید پوست می‌گوید: کماکان رصد، پایش و نظارت‌های محسوس و نامحسوس بر صنوف و اماکن عمومی با جدیت وبه صورت ویژه در دستور کار بوده وبا واحد‌های متخلف برابر جاری برخورد قانونی خواهد شد.

جانشین فرماندهی انتظامی خوزستان گفت: اقدامات مجموعه انتظامی همواره برای برقراری امنیت مطلوب در جامعه است.

از مردم درخواست می‌شود در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک، مراتب را بلافاصله از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

ارسال نظرات