تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

اعتراض مولداوی به اظهارات فرمانده روسی؛ سفیر روسیه احضار شد

در پی اظهارنظر یکی از فرماندهان نظامی روسیه، مولداوی سفیر روسیه را فراخواند و «نگرانی عمیق» خود را نسبت به این اظهارات اعلام کرد.

کد خبر: ۱۲۷۸۷۹
۰۸:۵۲ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۱

اعتراض مولداوی به اظهارات فرمانده روسی؛ سفیر روسیه احضار شد

دیدارنیوز: مولداوی سفیر روسیه را فراخواند و «نگرانی عمیق» خود را نسبت به اظهارات یک مقام نظامی روسیه اعلام کرد.

به نقل از گاردین، در پی اظهارنظر یکی از فرماندهان نظامی روسیه، مولداوی سفیر روسیه را فراخواند و «نگرانی عمیق» خود را نسبت به این اظهارات اعلام کرد.

فراخواندن سفیر روسیه در مولداوی پس از آن صورت می‌گیرد که یکی از فرماندهان ارشد ارتش روسیه گفت: هدف جدید مسکو به دست گرفتن کنترل جنوب اوکراین است که به مسکو اجازه دسترسی به منطقه «ترانس نیستریا»، به عنوان منطقه‌ای خودمختار و حامی روسیه در مولداوی را خواهد داد.

در همین ارتباط نیز وزارت امور خارجه مولداوی در بیانیه‌ای اعلام کرد: این اظهارات بی اساس است و با موضع فدراسیون روسیه مبنی بر حمایت از حاکمیت و تمامیت ارضی جمهوری مولداوی در مرز‌های شناخته شده بین‌المللی در تضاد است.

وزارت خارجه مولداوی با فراخواندن «اولگ واسنتوف»، سفیر روسیه اعلام کرده است که جمهوری مولداوی، مطابق با قانون اساسی خود، یک کشور بی طرف است و این اصل باید توسط همه بازیگران بین‌المللی از جمله فدراسیون روسیه مورد مراعات قرار گیرد.

منطقه ترانس نیستریا که در همسایگی جنوب اوکراین است سال‌هاست که می‌خواهد به فدراسیون روسیه بپیوندد. این کشور که بخشی از قلمرو مولداوی به شمار می‌رود در سال ۱۹۹۰ میلادی اعلام استقلال کرد و پس از وقوع یک جنگ خونین داخلی سرانجام در سال ۱۹۹۲ میلادی جمهوری جدید خودخوانده‌ای را تشکیل داد، هر چند که این اقدام تاکنون از سوی هیچیک از اعضای سازمان ملل متحد به رسمیت شناخته نشده است.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر