تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

تبعات حمله نظامی روسیه؛ فنلاند درخواست عضویت در ناتو را ارائه می‌کند

حدود دو ماه پس از حمله نظامی گسترده روسیه به خاک اوکراین، فنلاند قصد دارد برای حفظ امنیت کشورش درخواست عضویت در سازمان ناتو را ارائه کند.

کد خبر: ۱۲۷۸۵۱
۰۹:۵۱ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۱

تبعات حمله نظامی روسیه؛ فنلاند درخواست عضویت در ناتو را ارائه می‌کند

دیدارنیوز: معاون رئیس کمیته روابط خارجی پارلمان فنلاند گفت، هلسینکی در هفته‌های آتی درخواست عضویتش در ناتو را ارائه می‌کند.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، روز پنجشنبه گروهی از قانونگذاران فنلاندی با مقام‌های سوئدی در استکهلم به بررسی دورنمای عضویت در ناتو پرداختند و حالا فنلاند قصد دارد تا در هفته‌های پیش رو درخواستش را برای عضویت در این ائتلاف نظامی ارائه کند.

معاون رئیس کمیته روابط خارجی پارلمان فنلاند به یکی از روزنامه‌های این کشور گفت: فنلاند هم در افکار عمومی و هم در پارلمان دارای اکثریت قاطع است و این بدان معنی است که فنلاند در هفته‌های آینده برای عضویت در ناتو درخواست خواهد کرد.

یکی دیگر از اعضای کمیته مذکور نیز گفت، مقام‌های سوئدی از نظر هلسینکی برای پیوستن به ناتو به همراه سوئد خرسند هستند.

اخیرا نیز روزنامه سوئدی "اکسپرسن" اعلام کرد، فنلاند از سوئد دعوت کرده بود به طور مشترک درخواست‌های عضویت در ناتو را ثبت کند.

در این میان، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز چهارشنبه گفت که روسیه به سوئد و فنلاند درباره عواقب پیوستن به ناتو هشدار داده است.

این دو کشور در پی حمله روسیه به اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ تصمیم گرفتند تا به عضویت ناتو دربیایند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
کرامت سلیمی
|
Lithuania
|
۲۰:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۲
0
0
اظهار نظر مقامات غربی در باره خودداری ناتو از رویارویی با روسیه تایید کننده حرف ترامپ است که ناتو را یک ببر کاغذی خواند.

عجیب است که کارشناسان و تحلیلگران سیاسی نمی توانند از این صحبتها به دروغها و فریبکاریها و تضادها پی ببرند و به حقیقت برسند.

متاسفانه اکثر قریب به اتفاق کارشناسان و تحلیلگران سیاسی به جای مخ با مخچه فکر می کنند و میدان تفکر محدودی دارند و افکارشان شدیدا" بوی کهنگی می دهد و نمی توانند رخداد ها و وقایع را درست تفسیر کنند و همچون طوطی صحبتهای تکراری می کنند و پیش بینی های انها همیشه غلط از اب در می اید.

تفسیر سیاسی زمانی درست است که بر اساس دانسته های واقعی و حقیقی بیان شود نه بر اساس افکار کهنه و موروثی و باورهای غلط.

این کارشناسان و تحلیلگران سیاسی که در مصاحبه ها خیلی طاقچه بالا میگذارند، به گونه ای صحبت می کنند که گویا متخصص سلاحهای هسته ای هستند و خودشان چندین ازمایش هسته ای انجام داده اند و یا از نزدیک این ازمایشات به اصطلاح هسته ای را دیده اند.

در صورتی که همه انها فقط وفقط با باور موضوع سلاح هسته ای را پذیرفته اند نه با دلیل و منطق و مشاهده.

و گاه این شائبه ایجاد می شود که بعضی از انها جیره خواران و مزدورانی هستند که وظیفه دارند دروغ سلاح هسته ای را به ملتها القا کنند و در باور انها قرار دهند تا همیشه در ترس به سر برند تا راحت تر به بردگی گرفته شوند.

و هیچکدام از انها برای اثبات وجود سلاح هسته ای هیچ سند و مدرکی جز استناد به بمبارانهای هیروشیما و ناکازاکی ندارند. و نمی توانند و یا نمی خواهند به این موضوع فکر کنند که چرا این انفجارها فقط در دوشهر گمنام ژاپن رخ داده است که در ان موقع اکثر خانه های این دوشهر از چوب و پلاستیک و مواد پلیمری بوده اند که به راحتی اتش می گیرند و با یک بمباران معمولی هم میشد این دو شهر را از بین برد.

اگر این کارشناسان عقل و خرد را جانشین تعصبات کورکورانه کنند و به حاکمیت عقل تن دهند میتوان با بحث و گفتگوی منطقی و به دور
از تعصب و لجبازی، افکار و اندیشه های گوناگون را با هم برخورد داد تا از برخورد پرتوهای این افکار و اندیشه های گوناگون جوهر حقیقت را اشکار کرد.

ان وقت می توان تفسیرهای درست و منطقی و پیش بینی های درست تر ارائه داد.

و الا تا این افکار در پستوی مغز تحلیلگران سیاسی باشد همواره همین حرفهای تکراری بی ارزش را خواهند زد و در بر همان پاشنه خواهد چرخید.
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها