تیتر امروز

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

تجاوز نظامی روسیه؛ ارتش پوتین «کرمینا» را تصرف کرد

سرگی گایدایی، فرماندار اوکراینی منطقه لوهانسک اعلام کرد که کرمینا به اشغال نیرو‌های روسیه درآمده و درگیری‌های بی‌وقفه در شهر‌های دیگر ادامه دارد.

کد خبر: ۱۲۷۷۰۹
۱۵:۱۱ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۱

تجاوز نظامی روسیه؛ ارتش پوتین «کرمینا» را تصرف کرد

دیدارنیوز: بنابر اعلام مقامات اوکراینی، نیرو‌های روسیه کرمینا را تصرف کرده‌اند.

سرگی گایدایی، فرماندار اوکراینی منطقه لوهانسک روز سه‌شنبه در تلویزیون اوکراین اعلام کرد که کرمینا به اشغال نیرو‌های روسیه درآمده و درگیری‌های بی‌وقفه در شهر‌های دیگر ادامه دارد.

او افزود که دست‌کم چهار غیرنظامی در حالی که سعی داشتند از کرمینا فرار کنند، در جریان گلوله باران روس‌ها کشته شدند.

ورود تجهیزات روس به خاک اوکراین و انجام حملات هوایی از خاک بلاروس ادامه دارد
ارتش اوکراین اعلام کرد که نیرو‌های روسیه همچنان بر «اقدامات تهاجمی» با هدف کنترل کامل بر مناطق شرقی دونتسک و لوهانسک متمرکز هستند.

تمرکز اصلی ارتش روسیه شکستن خطوط دفاعی نیرو‌های اوکراین در منطقه لوهانسک و دونتسک، همچنین کنترل کامل بر شهر بندری ماریوپول است.

علاوه بر این، روسیه همچنان از خاک بلاروس برای حملات هوایی و انجام عملیات شناسایی هوایی در اوکراین استفاده می‌کند.

نماینده پارلمان اوکراین: به ما هم به اندازه افغانستان کمک کنید
اولکسی گونچارنکو، نماینده پارلمان اوکراین از غرب خواست که تسلیحات بیشتری در اختیار این کشور بگذارند.

او گفت: «در مقایسه با ارتش افغانستان که ۸۰ میلیارد دلار تجهیزات، سلاح و مهمات دریافت کرده، آخرین بسته تسلیحاتی ایالات متحده به اوکراین ۸۰۰ میلیون دلار بوده است. جهان باید متوجه شود که ما با روسیه یعنی دارندۀ بزرگترین ارتش در قاره اروپا و با کشوری با بودجه تسلیحاتی چندین برابر بودجه ارتش اوکراین می‌جنگیم؛ بنابراین به سلاح‌های بیشتری نیاز داریم.»

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها