تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

برنامه‌ریزی برای جذب ۱۰۰۰ دانشجوی خارجی تا ۲ سال آینده

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به برنامه دانشگاه در جهت بین المللی سازی آموزش‌ها، گفت: هدف گذاری کردیم که طی ۲ سال آینده بتوانیم حداقل ۱۰۰۰ دانشجوی شهریه پرداز خارجی در دانشگاه جذب کنیم.

کد خبر: ۱۲۷۶
۰۶:۳۳ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۷

دیدارنیوز - دکتر محسن ضیایی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اجرای طرح تحول آموزش پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، عنوان کرد: یکی از کارگروه‌های فعال دانشگاه در طرح تحول بحث توسعه آموزش مجازی است که زیرساخت‌های آن آماده شده است.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به آغاز همکاری نزدیک با دانشگاه علوم پزشکی مجازی، عنوان کرد: در این راستا تا ۲ سال آینده برخی از دروس دانشگاه در بخشهایی که امکان پذیر باشد به صورت مجازی ارایه خواهد شد.

وی با اشاره به طرح آمایش سرزمین به دنبال اجرای طرح تحول آموزش پزشکی، عنوان کرد: دانشگاه شهید بهشتی به عنوان یکی از بزرگترین دانشگاههای علوم پزشکی کشور در چندین مبحث مطرح است که از آنها می توان به حرکت به سمت دانشگاههای نسل سوم و آموزش پاسخگو اشاره کرد که در آنها ظرفیت و پتانسیل بالایی داریم.

دکتر ضیایی درخصوص ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشگاه، تصریح کرد: طبیعی است که وجود محدودیت‌های زیر ساختی، فضا، امکانات، تجهیزات و اعضای هیات علمی بروی کیفیت آموزش تاثیرگذار است. در همین راستا طی مذاکراتی با وزارت بهداشت بروی این مساله تاکید کرده و خواستار پذیرش دانشجو متناسب با شرایط خود هستیم.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به نیاز کشور به تربیت نیروی متخصص، تصریح کرد: از طرف دیگر دانشگاه هم مسئول اعتبار بخشی و کیفیت آموزش پزشکی است. با این حال بخشی از امور از دست ما خارج است و سیاست‌های کشوری تعیین کننده ظرفیت پذیرش دانشجوست، ولی سعی ما بر این‌ است که این مساله را با هدف کاهش مشکلات، مدیریت کنیم.

دکتر ضیایی در پایان در رابطه با تاسیس شعبه ای از دانشگاه در کشورهای منطقه، عنوان کرد:  فعلا به دلیل برخی محدودیتها، برنامه ای برای تاسیس شعبه نداریم و تمرکز بیشتر دانشگاه بر روی پردیس اصلی است. البته امیدوارم در سال آینده بتوانیم به این سمت حرکت کنیم.


ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر