تیتر امروز

ابوالفتح: قابل انتظار بود که ادامه مذاکرات با دست‌اندازهایی روبرو شود/ اختلافات طرفین بسیار زیاد است/ مواضع مقامات واشنگتن در مذاکرات هم مطرح شود، احتمال توقف ادامه مذاکرات دور از ذهن نیست
یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا در گفتگو با دیدارنیوز، مطرح کرد

ابوالفتح: قابل انتظار بود که ادامه مذاکرات با دست‌اندازهایی روبرو شود/ اختلافات طرفین بسیار زیاد است/ مواضع مقامات واشنگتن در مذاکرات هم مطرح شود، احتمال توقف ادامه مذاکرات دور از ذهن نیست

اگر قرار بر این باشد که صحبت‌های مطرح شده از سوی مقامات آمریکایی در مذاکرات هم مطرح شود، نه تنها امکان توافق از بین می‌رود که ممکن است؛ ادامه مذاکرات نیز با توقف روبرو شود.
دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...

روسیه برای تسلیم شدن اوکراینی‌ها در ماریوپول اولتیماتوم تعیین کرد

روسیه که با تجاوز نظامی به اوکراین خشم جهان را برانگیخته است، به نیرو‌های اوکراینی حاضر در ماریوپول اعلام کرد که باید مقاومت را کنار بگذارند. روسیه می‌گوید با نیرو‌های اوکراینی در صورت تسلیم شدن مطابق کنوانسیون ژنو در امور اسرای جنگی رفتار خواهد شد.

کد خبر: ۱۲۷۴۲۵
۱۲:۰۷ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۱

روسیه برای تسلیم شدن نیروهای اوکراینی در ماریوپول اولتیماتوم تعیین کرد

دیدارنیوز: روسیه روز یکشنبه خطاب به نیرو‌های اوکراینی که در ماریوپول می‌جنگند اعلام کرد که تنها ساعاتی فرصت دارند تا برای نجات جان خود اسلحه‌ها را کنار گذاشته و تسلیم شوند.

وزارت دفاع روسیه مدعی است کنترل ماریوپول را، به جز محوطه صنعتی کارخانه فولاد آزوفستال، در اختیار گرفته است و نیرو‌های اوکراینی حاضر در این منطقه باید مقاومت را کنار بگذارند. روسیه می‌گوید با نیرو‌های اوکراینی در صورت تسلیم شدن مطابق کنوانسیون ژنو در امور اسرای جنگی رفتار خواهد شد.

این در شرایطی است که با گذشت تقریبا چهار ساعت از اولتیماتوم هنوز اثری از تسلیم نیرو‌های اوکراینی گزارش نشده است. روز گذشته ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین، به روسیه هشدار داده بود در صورت پاکسازی کامل نیرو‌های اوکراینی در بندر ماریوپول، مذاکرات صلح با مسکو را متوقف خواهد کرد.

شهر ماریوپول از اهداف اصلی ارتش روسیه در جنگ با اوکراین به شمار می‌رود. تصرف این بندر استراتژیک ارتباط اوکراین با دریای سیاه را عملا قطع می‌کند. ماریوپول بیش از یک ماه است که در محاصره کامل نیرو‌های روسیه قرار دارد.

در صورت تصرف ماریوپول به دست روسیه، این نخستین شهر بزرگی خواهد بود که از زمان آغاز حمله روسیه به اوکراین در ۲۴ فوریه به دست نیرو‌های این کشور افتاده است.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها