تیتر امروز

اندیشکده آمریکایی: برای پیروزی در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد (قسمت پایانی)
از چشم جهان (۱۵۱)

اندیشکده آمریکایی: برای پیروزی در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد (قسمت پایانی)

در قسمت اول مقاله «اندیشکده آمریکایی: برای شکست روسیه در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد» به دو مساله اشاره شد و در این مطلب، سه مساله راهبردی دیگر و پایانی را می‌خوانید.
عصر ابراهیم تمام شد
افاضات اضافه

عصر ابراهیم تمام شد

در هفته‌ای که گذشت یک حادثه کشور را تحت تاثیر قرار داد و عوام‌الملک از حالا تا اطلاع ثانوی می‌خواهد خاطرات روزانه‌اش را در دفترچه‌ای بنویسد که قرار است تا بعد از مرگش مخفی بماند.
مجلس یادبود برای شهید رئیسی/ پیکر شهید موسوی در حرم عبدالعظیم آرام گرفت +ویدیو
مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر شهدای سانحه ورزقان برگزار شد

مجلس یادبود برای شهید رئیسی/ پیکر شهید موسوی در حرم عبدالعظیم آرام گرفت +ویدیو

پس از سانحه تلخ و شوکه‌کننده سقوط بالگرد ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور و حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران که امام جمعه تبریز و استاندار آذربایجان شرقی و همراهان در آن حضور داشتند، پیکر...

نگاهی به تلاش‌های چین برای تحقق سیاست کووید صفر

رادیو بین المللی چین نوشت: مبارزه با این دور از اپیدمی کرونا در شانگ‌های وارد بحرانی‌ترین و سخت‌ترین مرحله شده است. با توجه به تجربیات گذشته در پیشگیری و کنترل این بیماری همه‌گیر، تنها با تمرکز نیرو‌های زبده و اجرای سیاست کووید صفر در اسرع وقت می‌توان به سرعت جلوی گسترش اپیدمی را گرفت و آرمان مردم‌محوری را به طور واقعی محقق کرد.

کد خبر: ۱۲۶۸۶۹
۱۵:۰۰ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۱

نگاهی به تلاش‌های چین برای تحقق سیاست کووید صفر

دیدارنیوز ـ پایبندی تزلزل ناپذیر بر سیاست «کووید صفر»، ترسیم واضحی از پایبندی چین به مفهوم محوریت مردم است. پیشگیری و کنترل اپیدمی مربوط به جان، سلامت و ایمنی صد‌ها میلیون نفر است و یک اشتباه کوچک هم نباید صورت گیرد. با توجه به الگوی برخی کشور‌ها که استراتژی «همزیستی با کرونا» را دنبال می‌کنند و شمار بالای مبتلا و مرگ و میر در این کشورها، چین که بیش از ۱.۴ میلیارد نفر جمعیت دارد و جمعیت سالمندان آن نیز عظیم است، اگر سیاست همزیستی با ویروس را اجرا کند، خسارات و تلفات سنگینی برای مردم به بار خواهد آورد که عواقب آن غیر قابل تصور است.

پایبندی تزلزل ناپذیر بر «کووید صفر» بدون برخورد قاطع، اقدامات سریع و تضمین‌های کافی و مؤثر تحقق نخواهد یافت. ما ضمن جلوگیری از گسترش ویروس، باید به حل نیاز‌های اولیه ساکنان پرداخته، مردم را درمان نماییم و گردش عادی زنجیره‌ها را تضمین کنیم.

اپیدمی تکرار می‌شود و ویروس دائماً در حال جهش است. در چنین وضعیتی، آنچه بدون تغییر باقی می‌ماند این است که ما همیشه بر محوریت جان مردم پایبند بوده و همیشه به علوم و قواعد احترام بگذاریم. سیاست «کووید صفر» برای پیگیری «عفونت صفر» نیست، بلکه برای کنترل هرچه سریعتر همه گیری است. هر گونه اقدامات پیشگیری و کنترل هزینه دارد، اما در مقایسه با حفاظت از جان و سلامت مردم، این تلاش‌ها ارزش آن را دارد.

بدون سختکوشی و مداومت پیروزی غیر ممکن است. اقدامات ضد اپیدمی نشان می‌دهد که پایبندی به رویکرد «کووید صفر» کلید محافظت از جان، سلامت و ایمنی مردم است. چین دارای قدرت قوی و قابلیت‌های قدرتمند برای تحقق سیاست «کووید صفر» است. همه مناطق و ادارات باید با قاطعیت تصمیم گیری و سیاسست دولت مرکزی در زمینه پیشگیری و کنترل بیماری همه گیر را اجرا کنند و به مسئولیت سنگین خود هر چه بیشتر واقف باشند تا هرچه زودتر در نبرد با پیشگیری و کنترل همه گیر پیروز شوند و تولید و نظم زندگی عادی احیا شود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کرونا چین
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی