تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.

راه ساده خالی کردن مخاط از مجاری تنفسی

اختلال انسداد مزمن ریه باعث تجمع مخاط در مجاری تنفسی و بروز مشکل در بیمار می‌شود.

کد خبر: ۱۲۶۲۵۲
۱۳:۰۸ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۱

راه ساده خالی کردن مخاط از مجاری تنفسی

دیدارنیوز ـ اختلال انسداد مزمن ریه یکی از بیماری‌های رایجی است که می‌تواند روند تنفسی فرد را با مشکل جدی مواجه کند. در این بیماری فرد از میزان بالای مخاط در مجاری تنفسی رنج می‌برد. با این حال، همواره راهکار‌های موثر و ساده‌ای برای درمان این بیماری وجود دارد.

گرچه با مراجعه به پزشک می‌توان به کمک دارو‌ها اختلال انسداد مزمن ریه را مدیریت کرد، اما به دلیل مزمن بودن بیماری بهتر است فرد در منزل نیز اقداماتی را جهت بهبود روند تنفسی خود انجام دهد. در این مطلب به ساده‌ترین راهکار‌ها برای تخلیه مجاری تنفسی از مخاط می‌پردازیم:

۱- تحرک داشته باشید:

بدن خود را در جهات مختلف حرکت دهید و با استفاده از جاذبه بکوشید که مخاط را از مجاری تنفسی خارج کنید. می‌توانید برای این کار به شکل‌های مختلف دراز بکشید و اقدام به انجام حرکات مختلف برای تحرک بدن در این حالت شوید. به پشت خوابیده و بالشی زیر ران‌های خود قرار دهید تا روند حرکت مخاط به خارج تسهیل شود. ورزش‌هایی همانند شنا و ایروبیک نیز برای این افراد مناسب است.

۲- سبک زندگی خود را تغییر دهید:

کمتر کسی به این نکته توجه می‌کند که با برخی تغییرات در زندگی می‌توان به طور موثرتری بیماری را کنترل کند. اگر استعمال دخانیات دارید باید برای درمان بیماری آن را ترک کنید. مصرف مداوم مولتی ویتامین‌ها و نیز کاهش مصرف لبنیات از دیگر توصیه‌ها به این افراد است.

۳- نوشیدن آب کافی:

نوشیدن ۶ تا ۸ لیوان آب در طول روز می‌تواند باعث رقیق شدن مخاط و خروج راحت‌تر آن از مجاری تنفسی شود. از این رو، افراد مبتلا به اختلال انسداد مزمن ریه باید توجه ویژه‌ای به مصرف مایعات داشته باشند.

۴- بخور آب گرم:

از زمان‌های گذشته تاکنون مردم در زمان‌هایی که از مشکلات مخاطی در دستگاه تنفس رنج می‌بردند به سراغ بخور آب گرم می‌رفتند. در حقیقت بخار آب گرم با نرم و رقیق کردن مخاط به خروج آسان آن از سینوس‌ها، مجاری‌تنفسی و بینی کمک می‌کند.

۵- هنر سرفه کردن:

درست سرفه کردن یکی از روش‌های موثر برای خارج کردن مخاط از مجاری تنفسی است. زمانی که فرد به درستی سرفه می‌کند، احتمال خطر ابتلا به عفونت در وی کاهش می‌یابد. برای این کار روی یک صندلی بنشینید و یا به پهلو بخوابید. سپس عمل دم را انجام داده و ریه خود را از اکسیژن پر کنید. اکنون سینه خود را جلوتر آورده و سرفه‌های ریز همانند اِ اِ اِ انجام دهید. این کار باعث می‌شود مخاط به طور موثرتری در مجاری تنفسی حرکت کند.

 به نقل از وب ام دی

برچسب ها: سلامتی و تغذیه
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی