تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

نصرالله: طرح‌های فتنه افکنانه را همانند قبل خنثی خواهیم کرد

دبیر کل حزب الله لبنان در سخنانی در جریان دیدار با کارکنان رادیو النور لبنان بر نقش رسانه در خنثی سازی طرح های ضد لبنان و مقاومت تاکید کرد.

کد خبر: ۱۲۵۸۶
۲۰:۱۹ - ۲۶ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان در دیدار با کارکنان رادیو النور لبنان گفت: معرکه آگاهی و اطلاع رسانی در مقابله با طرحهایی که لبنان و مقاومت را هدف قرار می دهد، اساسی است.

دبیر کل حزب الله لبنان بیان کرد: ما تهدید نظامی و امنیتی را تاحد زیادی پشت سرگذاشتیم اما باید آمادگی برای همه احتمالات داشته باشیم. مهمترین چالشی که ما هم اکنون با آن روبرو هستیم تلاش برای جدا کردن مقاومت از پایگاهش از طریق ایجاد فتنه حزبی، منطقه ای، عشایری و خانوادگی است.

نصرالله افزود: با آگاهی مان این طرح را با شکست روبرو خواهیم کرد همانطور که طرحهای قبلی را با شکست روبرو کردیم.
دبیر کل حزب الله لبنان ضمن خطرناک توصیف کردن تاثیر شبکه های اجتماعی برخانواده ها، تاکید کرد: ما باید در نبرد رسانه های جدید حاضر باشیم.

وی به مسئولیت های بزرگی که رسانه ها باید به آن بپردازند، پرداخت و به اهمیت صداقت و امانت داری در انتقال اخبار و تحولات تاکید کرد و افزود: این شاخصه حزب الله و مقاومت و رسانه های آنرا متمایز می کند.

نصرالله از نقش رادیو النور لبنان به خاطر اقدامات سالیان متمادی گذشته تمجید کرد و بیان کرد: تاثیر رادیو قوی بوده و همچنان قوی است. رادیو با چالشهای مهمی دست به گریبان بوده که اوج آن جنگ ۳۳ روزه بود که دشمن به دنبال ساکت کردن صدای رادیو برآمد. رادیو النور و همه کارکنان آن شرکای دستاورها و پیروزی های به دست آمده هستند.
منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد