تیتر امروز

چگونگی پیدایش و تاریخ کهن ایران؛ ایرانیان پیش از اسلام مردمان صاحب تمدن و فرهنگ بودند
گفت‌وگوی احمد طبعی با محمدجعفر محمدزاده در استودیوی دیدارنیوز

چگونگی پیدایش و تاریخ کهن ایران؛ ایرانیان پیش از اسلام مردمان صاحب تمدن و فرهنگ بودند

دکتر محمدجعفر محمدزاده، معاون پیشین مطبوعات وزارت ارشاد و رئیس پیشین رادیو ایران در برنامه «میهمان من» با احمد طبعی کارشناس‌ - مجری دیدارنیوز به گفت‌و‌گو نشست.
مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید/ رئیس جمهور، تنها یک معاون اجرایی هماهنگ کننده است!
دولت پزشکیان، جنگ ۱۲ روزه و آینده ایران در ویژه برنامه «میدان پاستور» با تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید/ رئیس جمهور، تنها یک معاون اجرایی هماهنگ کننده است!

مهدی مطهرنیا، استاد دانشگاه و تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل مهمان یکی دیگر از سری برنامه‌های میدان پاستور بود. او معتقد است: دولت خاتمی داشت با یک ادبیات درست مشکلات را حل می‌کرد، اما احمدی نژاد...
پیشکسوت پرسپولیس مطرح کرد

داور بازی را برای «استقلال» در آورد!

دربی جنجالی پایتخت در حالی با تساوی به پایان رسید که پرسپولیسی‌ها به ویژه یحیی گل محمدی به عملکرد داور بازی شدیدا اعتراض داشتند و او را مقصر از دست رفتن برد خود می‌دانند. مرتضی کرمانی‌مقدم، پیشکسوت پرسپولیس هم می‌گوید داور بازی را برای استقلال در آورد.

کد خبر: ۱۲۵۱۷۵
۰۸:۲۰ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۰

داور بازی را برای «استقلال» در آورد!

دیدارنیوز: مرتضی کرمانی‌مقدم معتقد است که مهدی سیدعلی در دربی ۹۸ به سود استقلال سوت زده است.

نود و هشتمین دربی پایتخت در چارچوب هفته بیست و سوم از ساعت ۱۷:۳۰ دیروز (پنجشنبه) در ورزشگاه آزادی برگزار شد که دو تیم پرسپولیس و استقلال به تساوی یک بر یک رسیدند. علی نعمتی برای پرسپولیس و رودی ژستد برای استقلال در این دیدار گلزنی کردند.

مرتضی کرمانی‌مقدم، پیشکسوت پرسپولیس درباره این دیدار گفت: پرسپولیس خیلی بهتر از استقلال بازی کرد و شایسته برنده شدن در این بازی بود. فکر می‌کنم تنها در ۱۰ دقیقه اول، شاگردان گل‌محمدی خوب نبودند که آن هم به خاطر شرایط بازی و جدول، طبیعی بود. پرسپولیس دوست نداشت که غافلگیر شود و گل بخورد. استقلال روی تک موقعیتش به گل رسید و فکر می‌کنم آن‌ها هم ته دلشان می‌دانند که پرسپولیس لایق ۳ امتیاز بود. ما می‌توانستیم گل‌های دوم و سوم را هم بزنیم، اما با خودخواهی و بی‌دقتی این اتفاق رخ نداد.

وی ادامه داد: به نظرم داور بازی را برای استقلال در آورد. این داور در حد و اندازه‌های این دیدار نبود او از ابتدا تلاش کرد با روح و روان بازیکنان بازی کند و با دادن اخطار، تمرکز پرسپولیسی‌ها را بر هم بزند. به نظرم این اتفاق بودار بود و داور به نفع شاگردان مجیدی سوت زد.

مهاجم پیشین پرسپولیس درباره عملکرد تمیروف در دربی ۹۸ توضیح داد: او مهاجم دونده‌ای است، اما گلزن نیست. بار‌ها یحیی و رضاییان سعی کردند او را آرام کنند تا توپ‌هایی که دستش می‌رسد را به جای شوت زدن، نگه دارد، اما متاسفانه این اتفاق نیفتاد. او موقعیتی را خراب کرد که به نظرم اگر عبدی جای او بود، به راحتی توپ گل می‌شد و خیال پرسپولیس راحت بود. یحیی نمی‌توانست ریسک این را بپذیرد که با دو مهاجم بازی کند، زیرا استقلال تیم خوبی است. تنها بدی پرسپولیس بدشانسی در زدن ضربه‌های آخر بود.

او در پایان درباره از دست رفتن شانس قهرمانی پرسپولیس گفت: به هیچ عنوان این طور نیست. فوتبال غیرقابل پیش‌بینی است. در نیم‌فصل لیگ ۷۴، ما رتبه دهم بودیم و وقتی استانکو به تیم ما آمد، توانستیم در پایان فصل قهرمان شویم. با نمایشی که پرسپولیس در بازی دیروز داشت، من به باقی بازی‌های فصل هم امیدوارم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۳ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۷
0
0
استفاده از بازیکن خارجی به جای عبدی تنها اشتباه گلمحمدی بود
امروز پنجشنبه ۱۶ مرداد
امروز پنجشنبه ۱۶ مرداد
امروز پنجشنبه ۱۶ مرداد
امروز پنجشنبه ۱۶ مرداد