تیتر امروز

ارسال پیامک حجاب وسط جنگ! دولت عذرخواهی کرد/ فعال‌شدن پدافند تهران و کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها/ وضعیت ساختمان صداوسیما +ویدیو
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

ارسال پیامک حجاب وسط جنگ! دولت عذرخواهی کرد/ فعال‌شدن پدافند تهران و کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها/ وضعیت ساختمان صداوسیما +ویدیو

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

بیماران پیوند کلیه با مشکلات دارویی مواجه هستند

مدیر عامل انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی گفت: بیماران پیوند کلیه این روز‌ها با مشکلات دارویی مواجه هستند.

کد خبر: ۱۲۴۶۲۰
۱۰:۴۲ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۰

بیماران پیوند کلیه با مشکلات دارویی مواجه هستند

دیدارنیوز ـ به گزارش انجمن حمایت از بیماران کلیوی، اعظم پناهی مهر عیسی لو با بیان اینکه این روز‌ها بیماران از نظر دارویی دچار مشکلاتی شده اند، اظهارداشت: دارو‌های خارجی کمتر وجود داشته و برای برخی از بیماران دارو‌های مورد نیازشان کمیاب شده، از سوی دیگر بیمارانی که ۲۰ سال داروی خاصی را مصرف می‌کنند و امروز در دسترس آن‌ها نیست، دچار بلاتکیلفی هستند.

وی گفت: سطح حمایتی بیمه‌ها افزایش نداشته، در حالی که دارو‌ها افزایش قیمت دارند و این امر باعث شده بیماران در کنار مشکلات بیماری و درد و رنج ناشی از بیماری، درد و رنج ناشی از نبود دارو هم به جانشان تحمیل می‌شود.

پناهی مهر تصریح کرد: در ماه جاری سه مورد پیوند کلیه در لیست اجرا داشتیم که ۲ مورد آن‌ها از پیوند منصرف شدند و زمانی که از آن‌ها دلیل انصرافشان را جویا شدیم عنوان کردند که از نبود دارو هراس داشته و همین امر آن‌ها را از انجام پیوند منصرف کرده است.

آیت الله دری نجف آبادی رییس هیات امنای انجمن حمایت از بیماران کلیوی نیز در ادامه به اهمیت مشکلات دارویی بیماران کلیوی اشاره کرد و گفت: جامعه، دولت، مجلس، خیرین، نهاد‌ها و اشخاص همگی در برابر برخی از بیماری‌ها و بیماران وظیفه دارند.

وی تصریح کرد: در مجمع تشخیص مصلحت نظام زمانی که سیاست‌های کلی حوزه سلامت نوشته شد بند‌های خوبی در آن دیده شد که نسخه جامعی برای حوزه سلامت محسوب می‌شود.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد